Çözüldü✓ Ekran Kartı Seçiminde Yardım: Gigabyte 4070 mi, Zotac mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
37000
Arkadaşlar merhaba iki ekran kartı arasında kararsız kaldım gigabyte 4070 modelinde 3 fan var daha iyi gibi duruyor zotacta 2 fan var hangisini tavsiye edersiniz bide RX 9060 XT diye bi ekran kartı modeli dikkatimi çekti o intel işlemciye bağlanırmı 4070 ler dahamı iyi çok bilgim yok yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba iki ekran kartı arasında kararsız kaldım gigabyte 4070 modelinde 3 fan var daha iyi gibi duruyor zotacta 2 fan var hangisini tavsiye edersiniz bide RX 9060 XT diye bi ekran kartı modeli dikkatimi çekti o intel işlemciye bağlanırmı 4070 ler dahamı iyi çok bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
Performans farkına bu videodan bakabilirsin

Bu fiyata 4070 alınmaz 22.000 civarına zotac var onu al soğutması iyi

Kanka tavsiye sistem topluyorum sadece ekran kartı almayacağım vatan bilgisayarda sistem hoşuma gitti sadece o iki ekran kartı modeli arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizede atayım sistemi değerlendirirmisiniz

Kanka tavsiye sistem topluyorum sadece ekran kartı almayacağım vatan bilgisayarda sistem hoşuma gitti sadece o iki ekran kartı modeli arasında kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizede atayım sistemi değerlendirirmisiniz
ben sadece ekran kartına ayrılan bütçe sandım kusura bakma tavsiye sistem atarım istersen

Geri