Neler Yeni

Ekran Kartı Sıcaklığı Normal mi?

chade

80+ Bronze
neeeee 70 dereceyi mi görüyoooor? kardeşim hemen bilgisayarı kapat yoksa bilgisayar yanacak.
ulan ekran kartım boşta 30 derecede çalışıyor çok fazla değil mi bilmem ne diyenlerle dalga geçmek için böyle yazdım hangi aklen eksik varlık şikayet etti bunu hahahhahhaha. dalga geçtiğim belli olsun diye de kelimeleri uzata uzata yazdım. akap seçmeni zekası var şikayet edende

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,342
İsim
umut şahin
Arkadaşlar asus duam 3060 12 gb versiyon ekran kartı ve ryzen 5 5500 işlemci var steam pubg de yüksek grafiklerle ekran kartı 70 dereceleri görüyor bu normalmi ve 4-5 saat aralıksız böyle çalışırsa bir şey okurmu
70 dereceler çok normal endişen olmasın yeter ki 80'i geçmesin

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
ulan ekran kartım boşta 30 derecede çalışıyor çok fazla değil mi bilmem ne diyenlerle dalga geçmek için böyle yazdım hangi aklen eksik varlık şikayet etti bunu hahahhahhaha. dalga geçtiğim belli olsun diye de kelimeleri uzata uzata yazdım. akap seçmeni zekası var şikayet edende
Hfryhgfgkougcdgv

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
886
İsim
Alperen Yılmaz
80e kadar sorun yok

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Normla de sen genede 10 dakika furmark yap at merak ettim
Pc bozuk yaptırınca deniyim ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

boştayken 40 civarında görüyorsa normaldir bir sıkıntısı yoktur daha düşükte olabilir görev yöneticisinde genelde yazar sıcaklıklar bakabilirsin bilgisayar ilk açıldığında ve oyun açılırken oynarken vs duruma göre temizlik macun değişimi de yapabilirsin kasanın hava akışı nasıl iyi mi
İlk aldığımda pci express kablosu nu on ızgarası ortasındaki fana denk gelcek şekilde koymuşlar bende ekran kartını takmadan bi çalistiriyim dedim çalıştırdım ama orta fan dönmedi yamuk dönüyor ayarı bozuldu onun dışında 1 egzoz fani 3 de önde fan var

Top Bottom