Ekran kartı takma problemi

Arka kapakları söktünmü kasadaki? Ekran kartının geleceği yerdeki metalleri
Evet söktüm slottaki çentiğide açtım
Post automatically merged:

Kasan 32 cm ekran kartı destekliyor senin kart 30 cm.Radyatör öndeyken takmana imkan yok gibi belki önce ekran kartını takarsan milimlik sığar.Üstte radyatör desteği de yokmuş kasanın.
Ne yapacağım o zaman

Evet söktüm slottaki çentiğide açtım

Ne yapacağım o zaman
İade edip kasa değişikliği yapabilirsin yada başka bi sistem alabilirsin ama böyle bi hata nasıl yapılabilmiş anlamış değilim

radyatörün genişliğini tam bulamadım o yüzden net bir şey diyemiyorum 2 cmden az ise sığıyor büyükse sığmıyor harbiden böyle satmaları saçma.
birde o ön port usb kablosunu felanda çıkarsana onlarda engelliyor gibi duruyor

edit:baktım 2.72 cmymiş sığmaz maalesef

Gaminggentr'den hazır sistem aldım sistem bugün elime ulaştı ekran karrını takmam gerekiyor ama ekran kartı içeri giremiyor sığmıyor, gaminggeni aradım ön fanları çıkarıp takmayı deneyin dediler ama ön fanların yerinde işlemci sıvı soğutıcu var ekran kartı ya çok zorlayarak girer ama ekran kartı veya kasadaki parçalar zarar görebilir ne yapmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim (antalyada yaşadığım için gaming gen teknik serviside gelemiyor)
kankam yan sokup düzlemeyi deneyebilirsin bende öyle yapmıştım tam sığdı

Sistem hazır geldi bende bu teknik işlerden pek anlamıyorum bilgisayarcıya götürsem yapabilirler mi dediğinizi
Bilgisayarcıya götürmenizi önermem kendiniz deneyin daha iyidir bilgisayarciya gotururseniz dikkat edin ramleriniz ağır olduğundan 16 nın 8 ini almasın abim

sıvı soğutmanın orada ne işi var bunlar nasıl iş yapıyor abi.

sıvı soğutmanın orada ne işi var bunlar nasıl iş yapıyor abi.
Kasanın üstünde sıvı soğutma desteği yok öne takıncada ekran kartı sığmıyor harbiden böyle nasıl sistem satabiliyorlar

Kasanın üstünde sıvı soğutma desteği yok öne takıncada ekran kartı sığmıyor harbiden böyle nasıl sistem satabiliyorlar
GT301de nasıl üstte sıvı soğutma desteği yok üstüne filtre koymuşlar.

1676630953372.png

Burada var diyor hocam.

Asusun kendi sitesinde üstte sıvı soğutma desteği gözükmüyor ama takanlar var anlamadım cidden.

Alıntıyı görüntüle
Burada var diyor hocam.
kendi sitesinde böyle gösteriyor ayrıca teknik özellikler kısmında arka ve ön yazarken üst yazmıyor bende buranın yalancısıyım

Alıntıyı görüntüle
Burada var diyor hocam.
fan desteği diyor o.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    669 KB · Hit: 35
soldaki demir kapaklar kırılmamış ama ? ordan 1-2 tane kırıp vida atılan parçayı çıkartman lazım sonra oraya oturucaktır.

Asusun kendi sitesinde üstte sıvı soğutma desteği gözükmüyor ama takanlar var anlamadım cidden.

kendi sitesinde böyle gösteriyor ayrıca teknik özellikler kısmında arka ve ön yazarken üst yazmıyor bende buranın yalancısıyım

fan desteği diyor o.
Takan takmış valla ama gaming gen bunu akıl edemeyip kasanın ortasına koyacak kadar saf değildir heralde.

soldaki demir kapaklar kırılmamış ama ? ordan 1-2 tane kırıp vida atılan parçayı çıkartman lazım sonra oraya oturucaktır.
Kart 30cm kanka radyatör var sığmaz ki.

Sonuç olarak kasanın üstte radyatör desteği yok diyor asus ama millet takmış senin sıvı soğutmanın radyatörüde küçük zaten sığacaktır üste muhtemelen.

Takan takmış valla ama gaming gen bunu akıl edemeyip kasanın ortasına koyacak kadar saf değildir heralde.

Kart 30cm kanka radyatör var sığmaz ki.
Saflarmış herhalde.

Geri