180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
Vidalama yerini ekran kartına doğru bastırıp denk getirArkadaslar ekran kartini taktim ama vidalarin yeri tam olmuyor napmam lazim
anlamadim hocamVidalama yerini ekran kartına doğru bastırıp denk getir
Kasanın dış kısmını ekran kartıına doğru ittirip denk getir ve sık. Milimetrik denk gelmez zaten biraz zor kullanıp denk getir ve vidalaanlamadim hocam
Hocam vidayi anakartin kutusundan cikan vidalardan kullanicam sikinti olur mu ekran kartinin icerisinden vida cikmadiKasanın dış kısmını ekran kartıına doğru ittirip denk getir ve sık. Milimetrik denk gelmez zaten biraz zor kullanıp denk getir ve vidala
Zaten öyle kullanman gerekiyor. Vida oturuyorsa ve sağlam duruyorsa devam. Birazcık kuvvet uygula kasanın dış tarafından. Esneme payı var çünkü. Yepyeni duruyor bu arada hayırlı olsun.Hocam vidayi anakartin kutusundan cikan vidalardan kullanicam sikinti olur mu ekran kartinin icerisinden vida cikmadi
Evet hocam daha yeni geldi cok tesekkurlerZaten öyle kullanman gerekiyor. Vida oturuyorsa ve sağlam duruyorsa devam. Birazcık kuvvet uygula kasanın dış tarafından. Esneme payı var çünkü. Yepyeni duruyor bu arada hayırlı olsun.
Vida oturmadi hocamZaten öyle kullanman gerekiyor. Vida oturuyorsa ve sağlam duruyorsa devam. Birazcık kuvvet uygula kasanın dış tarafından. Esneme payı var çünkü. Yepyeni duruyor bu arada hayırlı olsun.
Şu vida kasanın kutusunun içinden çıkmış olabilir. Yoksa bundan alman lazım.Evet hocam daha yeni geldi cok tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vida oturmadi hocam
Hocam ben beceremedim bunu bilgisayarciya gidiyorumŞu vida kasanın kutusunun içinden çıkmış olabilir. Yoksa bundan alman lazım.
dostum bu işlem için bilgisayarcıya ne kadar ücret ödediğini yazar mısın?Hocam ben beceremedim bunu bilgisayarciya gidiyorum
Kanka 500dostum bu işlem için bilgisayarcıya ne kadar ücret ödediğini yazar mısın?
1 vida içinKanka 500