murattzknn
80+
- Reaksiyon skoru
- 286
Benim şuanki pcmin ekran kartı Intel HD grafik 500 bir dahaki ekran kartım ne olabilir benim aklımda rx580 var ama biraz pahalı gibi sizin önerileriniz nelerdir
Diğer donanımlara bağlı işlemcinin besleyebileceği bir ekran kartı almalısınBenim şuanki pcmin ekran kartı Intel HD grafik 500 bir dahaki ekran kartım ne olabilir benim aklımda rx580 var ama biraz pahalı gibi sizin önerileriniz nelerdir
ti serisi güzel rx seriside güzel bütçene oynayacağın oyunlara göre kendince ayar yapabilirsin rx580 tavsiye ederim amaBenim şuanki pcmin ekran kartı Intel HD grafik 500 bir dahaki ekran kartım ne olabilir benim aklımda rx580 var ama biraz pahalı gibi sizin önerileriniz nelerdir
1650 tiBenim şuanki pcmin ekran kartı Intel HD grafik 500 bir dahaki ekran kartım ne olabilir benim aklımda rx580 var ama biraz pahalı gibi sizin önerileriniz nelerdir
Eğer işlemcin yeterince güçlü ise RX580 gayet güvenilir bir kartBenim şuanki pcmin ekran kartı Intel HD grafik 500 bir dahaki ekran kartım ne olabilir benim aklımda rx580 var ama biraz pahalı gibi sizin önerileriniz nelerdir