şimdilik idarelik rx550 falan alın. ileride düzelince piyasa normal alacağın kartı alırsın. Şu an için maksimum rx570 alırsın.Sahibinden, Letgo link atın Ekran kartları bakayım eski ilan atmayın 1600AF işlemcim
Tekirdağ İstanbul olursada sıkıntı olmzHangi şehir ?
Rx570 istiyordum ama eski ilan hepsi 3 4 k diyorlar 4gb versiyonuna çıldırıyorumşimdilik idarelik rx550 falan alın. ileride düzelince piyasa normal alacağın kartı alırsın. Şu an için maksimum rx570 alırsın.
1050ti bakabilirsinizTekirdağ İstanbul olursada sıkıntı olmz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx570 istiyordum ama eski ilan hepsi 3 4 k diyorlar 4gb versiyonuna çıldırıyorum
o fiyata 470 bulabiliyorsanız atın uçarak alayım hatta ne kosması ışınlanayımPiyasada kart olmayınca fiyatları yükseltiyorlar ben de arıyorum ama bulamadım. O paraya anca 1050ti veya Rx 470 geliyor.
Alınabilir.Tekirdağ İstanbul olursada sıkıntı olmz
Rx570 istiyordum ama eski ilan hepsi 3 4 k diyorlar 4gb versiyonuna çıldırıyorum
Hemde rog strix 2 fanAlınabilir.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
rx 470 diyorAlınabilir.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hemde rog strix 2 fan
? 1050tien az rx 470 almanız tavsiy ederim 1500 TL ye 1050 ti ya verilmez
rx 470 diyor
Büyük ihtimal kalmamıştır.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da