Ekran kartı termal macun yenileme

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar bende xfx rx590 fatboy ekran kartı var garantisinin bitmesine de daha 1 yıl 1 ay var ekran kartı bilenler varsa çok ısındığını bilir bende termal macun yeniliyeceğim etki ederse ne mutlu bana ama sizce garantiden çıkarmaya değermi kartı.

Arkadaşlar bende xfx rx590 fatboy ekran kartı var garantisinin bitmesine de daha 1 yıl 1 ay var ekran kartı bilenler varsa çok ısındığını bilir bende termal macun yeniliyeceğim etki ederse ne mutlu bana ama sizce garantiden çıkarmaya değermi kartı.
knk çok bilmiyorum yenilenme aralıklarını ama bilgisayar tamire yada formata gittiğinde söyleyebilirsin tamirciye adam bakar yapabilirise sürer termal macun iyiyse sürmez zaten

knkm uv derken neden bahsettin tam olarak hakim değilimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk çok bilmiyorum yenilenme aralıklarını ama bilgisayar tamire yada formata gittiğinde söyleyebilirsin tamirciye adam bakar yapabilirise sürer termal macun iyiyse sürmez zaten
bilgisayarımı asla bir tamirciye götürmem özellikle 120tl ye piyasanın en kaliteli macunundan aldım adam sürdüm diyip benim macunu da çalar ki tamırcıde yok yakında

under volt yani voltaj düşürerek sıcaklık düşürme işlemi
sistemi incehesap dan aldım ve arızalı çıkmıştı geri gönderdim sıfır gönderdiler ve undervoltaj yapmalarını istedim yaptılar fakat rainbow sixsiage oynarken menü de max 82 dereceye ulaşıyor

Bence termal macun bukadar kısa zamanda bozulmaz

Ben bu işte profesyonel değilim ama bana kalsa yenilemem termal macunu

En az kartı iki üç yıl kullanır sonra düşünürüm bu konuyu.

uv ile 80 altına düşürürsün o zaman sorun olmaz.

Ekran karti termal macun 1 senede değişmez bence sonuç farkli olmayacak ayrica garantisi bozuluyor diye biliyorum. Umarim bozulmuyordur.

Geri