Ekran Kartı Tier List

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çok teşekkürler, gerçekten sizin gibi güzel insanların da bu dünyada yaşıyor olması beni çok sevindirdi bilirsiniz ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzandaki ekran kartı yerine RTX 2050 oneriyorum.
Çok mu sıkıcı hayat niye trollüyorsun forumu?

Konuyu nerenizle okudunuz çok merak ediyorum ?

"Ayrıca belirteyim ki AMD kartları kotü oldukları için onlar hakkında bir teknik bilgiye sahip değilim o yüzden sadece NVIDIA koydum ama eğer çok isterseniz bir gün onlar hakkında da teknik bilgi oğrenip onun konusunu da açabilirim."
:) şey mi dostuuum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anca eleştirirsiniz zaten, bir kere de emeği tebrik ettiğinizi goreyim. Kolaysa buyrun siz de yapın da gorelim.
wnsbshshshshshsyshshbdydysydydydydydydydydydydydydydydydydydydy gece gece gülesm yoktu konuyu ciddiye alıp okuyayım dedim şey sandım başta 3070 modellerini tier liste alacak ne bilim PCB soğutma detaylarına inerek ya da AMD rakipleriyle kıyaslicak sbshshdh

Hadi D tier geçelim:

2060 Ti:

Bunun da ozelliklerini bulamadım 2070 Ti gibi ama dediğimi tekrar diyorum ki sevgili teknik bilgiye benden daha fazla sahip olan 1-2 arkadaş illa vardır onlar ekleme yapabilirler tabii ki :)

Evet, D tier da bu kadar arkadaşlarım. Bunları almanızı kesinlikle onermem ki teknik bilgiye sahip kişiler bana katılacaklardır ve GTA 4 açacaklardır ancak fazla
Hocam 2060ti gta 4 de zorlanırsa gta 3 oynıyım mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,378
Üyeler
188,413
Son üye
Bagatur Kadir
Geri