Ekran Kartı Yeni Nesil

nester61

80+
Reaksiyon skoru
12
45-50k arası bilgisayar alacaksan ekran kartın en az 5050 olmalı
50-58k arası bilgisayar alacaksan ekran kartı en az 5060 olmalı
58-65k arası bilgisayar alacaksan ekran kartın en az 5070 olmalı
Ram konusuna girmiyorum sonradan yükseltilebildiği için ama 55k ve üzeri bir para verecekseniz 32gb altı sakın almayın. 16gb 2 yıl sonra baş ağırtmaya başlar.

Ram konusuna girmiyorum sonradan yükseltilebildiği için ama 55k ve üzeri bir para verecekseniz 32gb altı sakın almayın. 16gb 2 yıl sonra baş ağırtmaya başlar.
obaa çok sağol.

Çok yararlı konu 5dk sonra görsem 5060 sisteme 68k veriyordum

tam nvidia fanı başka bir şey değil yanlış anlama kardom ama net fansın yanii yoksa kardo amd dururken nvidia demez aklı yerinde biri kardo

45-50k arası bilgisayar alacaksan ekran kartın en az 5070 olmalı
50-58k arası bilgisayar alacaksan ekran kartı en az 5070 olmalı
Diye düzeltelim.

@yusuf7878
Bir daha rehber yapicak olursan imparatordan eğitim almayı unutma ders al ders (!)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam nvidia fanı başka bir şey değil yanlış anlama kardom ama net fansın yanii yoksa kardo amd dururken nvidia demez aklı yerinde biri kardo
Bu adam Nvidia fanı değil bu adam direkt Nvidia

Erkek adam nvidia alır ne öyle yeşil yeşil '' KARRRRRRIIIIII '' mısınız bilader.

Erkek adam nvidia alır ne öyle yeşil yeşil '' KARRRRRRIIIIII '' mısınız bilader.
Ben soksan seksen yetmişi satarım kardoo (ceza puanım da artsın oh oh)

Söylenenler dizüstü bilgisayarlar için geçerli. Şuan çok saçma bir fiyat anlayışı var. 5050 ekran kartlı laptopu 80k ya da satmaya çalışan var 45k ya da. Bilgisi çok olmayan çarpılıyor. Evet marka farkı olur 5-10 bin k da bu rezillik nedir böyle. Bu kadar fiyat farkı nedir. Markette üzüm almaya gidiyorsun bir yerde 50tl diğer markette indirim etiketi ile 89.9tl. 50 TL olan üzün hem daha kaliteli. Şuan bilgisayar aleminde aynı durum mevcut.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Absürt mesajlar yazacağınıza insanları bilgilendirin. 6 aydır laptop alacağım izlemediğim inceleme vidyosu kalmadı. Her gün epey de araştırma. Falan filan. İşler karışık. Araştırmayanı öperler bu alemde. Yeni bir bilgisayar almak isteyipte kafası hayli karışık olanların yanındayım.

Son düzenleme:
Bakın 6600xt aldım diye KARRRRRRIIIIII diyor bana insan içine çıkamaz oldum gereğinin yapılmasını istiyorum @cimer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,755
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri