Ekran Kartı Yükseltme

Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba,
Yaklaşık 4-5 sene önce bilgisayarcıya toplattığım bir masaüstü bilgisayarım var.
PC birleşenlerinden çok anlamadığım için değerli fikirlerinizi almak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla sistemim kabaca şu şekilde;
İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon R7 200 Series 2 GB ekran kartı.

Ekran kartını daha güncel bir versiyonla değiştirmek istiyorum, misal Battlefield 1, Call of Duty WW2 oynatacak kadar. 1000-1500 arası önerebileceğiniz ve elimdeki sisteme uyacak ekran kartı önerilerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Yaklaşık 4-5 sene önce bilgisayarcıya toplattığım bir masaüstü bilgisayarım var.
PC birleşenlerinden çok anlamadığım için değerli fikirlerinizi almak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla sistemim kabaca şu şekilde;
İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon R7 200 Series 2 GB ekran kartı.

Ekran kartını daha güncel bir versiyonla değiştirmek istiyorum, misal Batlefield 1, Call of Duty WW2 oynatacak kadar. 1000-1500 arası önerebileceğiniz ve elimdeki sisteme uyacak ekran kartı önerilerinizi alabilir miyim?
zamanında gerçekten ileri bir sistem toplamış pc cini tebrik ediyorum aynı işlemci bende de var o yıllarda almıştım ben de
rx570 iyi gider

Yanlış Bilgilendirme
1650 pek önerilmesi gerekilen bir kart değil bence. Üstüne 50tl daha koyup gaming gecesinden 5500XT 4gb alır.

RX 570 tek seçeneğiniz, daha üstü darboğaz yapacaktır.
Fakat gidip 1650 Super fiyatına da RX 570 almayın. 1350-1400'e incehesap gaming gecesine geliyor diye biliyorum.

zamanında gerçekten ileri bir sistem toplamış PC cini tebrik ediyorum aynı işlemci bende de var o yıllarda almıştım ben de
rx570 iyi gider
Dönüş için sağolun.
İnceleyebildiğim kadarıyla rx570, gtx1650 ya da gtx1050 ti modelleri öne çıkıyodu.
Tavsiye için teşekkür ederim, umarım uyum sorunu olmaz.

1650 pek önerilmesi gerekilen bir kart değil bence. Üstüne 50tl daha koyup gaming gecesinden 5500XT 4gb alır.
Haksız uyarı yediğimi düşünüyorum rx570 bütçe üstüydü bende 1650 önerdim. Bütçe içinde tutmak için dediğiniz gibide yapılabilir ama uyarı yenilcek bir durum görmüyorum.
Post automatically merged:

Size demedim bu arada uyarı yediğim için söylendim .d

Haksız uyarı yediğimi düşünüyorum rx570 bütçe üstüydü bende 1650 önerdim. Bütçe içinde tutmak için dediğiniz gibide yapılabilir ama uyarı yenilcek bir durum görmüyorum.
Post automatically merged:

Size demedim bu arada uyarı yediğim için söylendim .d
rx570 ve gtx1650 fiyatları yakın birbirine zaten gördüğüm kadarıyla, teşekkür ederim. Sistemime hangi kart daha uyumlu olur onu öğrenmeye çalışıyorum. Donanım konularına çok cahilim :)

Herkese değerli tavsiyeleri için teşekkür ederim. Tercihimi RX 570 4GB'dan yana kullanacağım sanırım.
Bir de ekran kartını 2. el almak ne kadar mantıklı ve güvenilir olur? Sıfırı çeşitli markalarda 1600 küsüre bulunabilirken, 2.eli 1000-1100 civarında var bazı sitelerde.

Herkese iyi akşamlar,
RX 570 4 GB "XFX" marka uygun fiyata bulmuş ve alacakken bir arkadaşım ısınma problemi yaşayabilirsin dedi.
Böyle bi durumla karşılaşırsam çözümü nedir?

Son düzenleme:
Geri