occt de yorumlara herkes çökebilir, ekran kartı yanabilir yazmış korkuttu biraz bir şey olur mu?Kafi yeterli anlamında . Furmark ve OCCT uygundur.
tamam o zaman ilk öyle yapayımSen öncelikle söylediğimi dene, kasanın sol kapağını çıkartıp gir aynı oyuna.
oyuna girerken ısı 60 oldu oyun açıldığı anda 60 tan 68 e çıktı 70 olduSen öncelikle söylediğimi dene, kasanın sol kapağını çıkartıp gir aynı oyuna.
Oyun esnasında ne kadar yükseliyor ona bir bakar mısın?occt de yorumlara herkes çökebilir, ekran kartı yanabilir yazmış korkuttu biraz bir şey olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam o zaman ilk öyle yapayım
oyuna girerken ısı 60 oldu oyun açıldığı anda 60 tan 68 e çıktı 70 oldu
oyun oynarken 70 ortalamaEkran kartın sıkıntılıysa sen oyundayken de yanar. Bu programlar sadece karta yük bindiriyor farklı yaptıkları bir şey yok. Adı üstünde benchmark programları. Sıkıntı olmaz.
Oyun esnasında ne kadar yükseliyor ona bir bakar mısın?
Psu da bu ise kesin değiştir. Sistem tehlikede
psu kasa ile gelen psuPsu da bu ise kesin değiştir. Sistem tehlikede
değiştirmeli miyim ne önerirsiniz bu sisteme?psu kasa ile gelen psu
Kasadan kaynaklı olduğu anlaşıldı. Arkadaşın da dediği gibi PSU da çok kötü. Düzgün bir PSU ve hava akışı sağlayabilecek bir kasa lazım sana. Yeni konu aç yardımcı olalım.oyun oynarken 70 ortalama
Kesin değiştir hocam Allah korusun tüm sistem giderpsu kasa ile gelen psu
değiştirmeli miyim ne önerirsiniz bu sisteme?
FSPpsu kasa ile gelen psu
değiştirmeli miyim ne önerirsiniz bu sisteme?
o zaman ben komple kasayı satıyorum yeni bir kasa ve psu alıyorum?Kasadan kaynaklı olduğu anlaşıldı. Arkadaşın da dediği gibi PSU da çok kötü. Düzgün bir PSU ve hava akışı sağlayabilecek bir kasa lazım sana. Yeni konu aç yardımcı olalım.
Kesinlikle yapın. @Che_ adlı arkadaşın önerdiği markaların PSU'larına bakın. En az 80+ sertifikalı olsun alacağınız PSU ve korumalı olsun. Yeni konu açın.o zaman ben komple kasayı satıyorum yeni bir kasa ve psu alıyorum?