- Reaksiyon skoru
- 11,661
O elemana sormadım önce sen okuKnk hepsini yazmiş ya adam okusana

O elemana sormadım önce sen okuKnk hepsini yazmiş ya adam okusana
temizleme işini hallettik evde testlerini yapıp ona göre hareket edeceğimOksit yapmış kendinde söküp temizleyebilirsin sentetik tiner ve fırça bu iş için yeterli.
Ama selülozik tiner değil burası önemli
Sentetik tiner olacak
Kart temizleme spreyi de kullanabilirsin
tam tersi sentetik olursa cortlarOksit yapmış kendinde söküp temizleyebilirsin sentetik tiner ve fırça bu iş için yeterli.
Sentetik tiner olacak
olması gerekende izopropil alkoldürOksit yapmış kendinde söküp temizleyebilirsin sentetik tiner ve fırça bu iş için yeterli.
Sentetik tiner olacak
kartı eline alınca gelen pişmanlıkAlkol falan boşverin balata spreyini basıyosun miss
Yook hiçbişe olmazkartı eline alınca gelen pişmanlık
ben deki kartı görsen feleğin çembernden dönmüştü selülozik tinerle bıcı bıcı yaptırdım fırça yardımıyla gayış gibi oldu kartYook hiçbişe olmazkolayla yıkanmış anakart işlemci 2 ram ekran kartı kurtardım 2 şişe balata spreyle.
Selülozik tiner plastik yüzeylere ve vernik yüzeylere zarar verir.tam tersi sentetik olursa cortlarselüloziktir doğrusu selülozik hızlı uçar sentetik kartı da aşındıra bilir
Post automatically merged:
olması gerekende izopropil alkoldür
Mecbur kalınca kullanabilirsin fakat beyaz puslanmış bir yüzey oluşturur bez ile silmen lazımAlkol falan boşverin balata spreyini basıyosun miss
Wd40 ile parlatmıştım sonradanSelülozik tiner plastik yüzeylere ve vernik yüzeylere zarar verir.
Profesyonel kişiler selülozik tiner kullanır çabuk uçtuğu ve ayarını bildiği için
izopropil alkol de orijinali her yerde bulunmaz
Mecbur kalınca kullanabilirsin fakat beyaz puslanmış bir yüzey oluşturur bez ile silmen lazım
Küçük yerler için aseton da kullanılabilir
yanlış bılıyorsun sentetik kullanılmaz ben banyo yaptırdım ayar falanda bilmem bir halt olmadı en uygun kullanılacak tiner selüloziktirSelülozik tiner plastik yüzeylere ve vernik yüzeylere zarar verir.
Profesyonel kişiler selülozik tiner kullanır çabuk uçtuğu ve ayarını bildiği için
izopropil alkol de orijinali her yerde bulunmaz
Mecbur kalınca kullanabilirsin fakat beyaz puslanmış bir yüzey oluşturur bez ile silmen lazım
Küçük yerler için aseton da kullanılabilir
oksiti temizledikten sonra başta furmark testine soktum fps düzelmişti fakat 5 dakika sonra fan seslerinin artıp görüntünün gittiği günün aynısını yaşadım şimdi hem fps düşük hem görüntü 2 dakikada bi gidiyor kafayı yiyeceğim
bu kart için daha fazla uğraşmayacağım kaldırırım durur yeni kart ve işlemci arayışındayım şu an 2-3 hafta sonra sipariş edeceğimEvet sanırım iyice beter oldu... Bellek arızası oluşmuş olabilir, chipset olabilir.
Ben usulca ensa bilgisayar linki vereyim:
İletişim
Ensa Bilgisayar - ekran kartı, anakart, notebook ve masa üstü bilgisayar bileşenleri bakım onarım ve teknik servis hizmetleri vermektedir.www.ensabilgisayar.com.tr