Neler Yeni

Ekran kartım gitmiş midir

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,661
İsim
Hacı

Can...

80+ Platinum
Oksit yapmış kendinde söküp temizleyebilirsin sentetik tiner ve fırça bu iş için yeterli.

Ama selülozik tiner değil burası önemli
Sentetik tiner olacak

Kart temizleme spreyi de kullanabilirsin
tam tersi sentetik olursa cortlar :D selüloziktir doğrusu selülozik hızlı uçar sentetik kartı da aşındıra bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oksit yapmış kendinde söküp temizleyebilirsin sentetik tiner ve fırça bu iş için yeterli.

Ama selülozik tiner değil burası önemli
Sentetik tiner olacak

Kart temizleme spreyi de kullanabilirsin
olması gerekende izopropil alkoldür

Ysuflix

80+ Gold
Alkol falan boşverin balata spreyini basıyosun miss

Can...

80+ Platinum

Ysuflix

80+ Gold

Can...

80+ Platinum
Yook hiçbişe olmaz 😂 kolayla yıkanmış anakart işlemci 2 ram ekran kartı kurtardım 2 şişe balata spreyle.
ben deki kartı görsen feleğin çembernden dönmüştü selülozik tinerle bıcı bıcı yaptırdım fırça yardımıyla gayış gibi oldu kart :D

Drsağbırakmayan

80+ Silver
tam tersi sentetik olursa cortlar :D selüloziktir doğrusu selülozik hızlı uçar sentetik kartı da aşındıra bilir

olması gerekende izopropil alkoldür
Selülozik tiner plastik yüzeylere ve vernik yüzeylere zarar verir.
Profesyonel kişiler selülozik tiner kullanır çabuk uçtuğu ve ayarını bildiği için

izopropil alkol de orijinali her yerde bulunmaz

Alkol falan boşverin balata spreyini basıyosun miss
Mecbur kalınca kullanabilirsin fakat beyaz puslanmış bir yüzey oluşturur bez ile silmen lazım

Küçük yerler için aseton da kullanılabilir

Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
Profesyonel kişiler selülozik tiner kullanır çabuk uçtuğu ve ayarını bildiği için

Mecbur kalınca kullanabilirsin fakat beyaz puslanmış bir yüzey oluşturur bez ile silmen lazım

Wd40 ile parlatmıştım sonradan

aakif

80+ Bronze
oksiti temizledikten sonra başta furmark testine soktum fps düzelmişti fakat 5 dakika sonra fan seslerinin artıp görüntünün gittiği günün aynısını yaşadım şimdi hem fps düşük hem görüntü 2 dakikada bi gidiyor kafayı yiyeceğim

Can...

80+ Platinum

yanlış bılıyorsun sentetik kullanılmaz ben banyo yaptırdım ayar falanda bilmem bir halt olmadı en uygun kullanılacak tiner selüloziktir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
oksiti temizledikten sonra başta furmark testine soktum fps düzelmişti fakat 5 dakika sonra fan seslerinin artıp görüntünün gittiği günün aynısını yaşadım şimdi hem fps düşük hem görüntü 2 dakikada bi gidiyor kafayı yiyeceğim

Evet sanırım iyice beter oldu... Bellek arızası oluşmuş olabilir, chipset olabilir.

Ben usulca ensa bilgisayar linki vereyim:

aakif

80+ Bronze
Evet sanırım iyice beter oldu... Bellek arızası oluşmuş olabilir, chipset olabilir.

Ben usulca ensa bilgisayar linki vereyim:

bu kart için daha fazla uğraşmayacağım kaldırırım durur yeni kart ve işlemci arayışındayım şu an 2-3 hafta sonra sipariş edeceğim

Ne kadar tamir ettirsem de böyle problemler çok canımı sıkacak muhtemelen kafama oturmasını istemiyorum sıfırdan alırım cebim yansın daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,221
Üyeler
172,799
Son üye
talhaedis
Top Bottom