Ekran kartım nvdia olmasına rağmen bu monitörü aldım

LaZz61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,414
Bu fiyata qhd 165hz olması lakin ekran kartım nvdia monitör fresynce g- synce destekliyormu belirsiz .
Hg yada gg mi 😇
02011BCF-9DB8-42C9-B789-06D04E783EFB.png

H.o Freesync G-sync'de destekliyor da zaten çok kullanacağını sanmam.

DP ile kullandığınızda G-SYNC açılabilir diye biliyorum.

H.o Freesync G-sync'de destekliyor da zaten çok kullanacağını sanmam.
İnş fullhd fiyatına 2k monitör çok iyi geldi hatta amazondan aldım şimdi gördüm peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar. Hepsiburada 3 yapıyordu

Önemli değil hocam 2 yıldır pc sahibiyim hiç freesync açmadım gereksiz bence.
Bende takıntılıyım büyük ihtimalle farketmeyiz görselde ama takıntı işte. bu fiyata qhd sağlam marka monitör bulamam takıntımdan vazgeçtim aldım. baktım sarmıyo iade ederim ama ne alırım belirsiz direk kafadan 1 2k fazla para cıkmam gerekiyor

Bu fiyata qhd 165hz olması lakin ekran kartım nvdia monitör fresynce g- synce destekliyormu belirsiz .
Hg yada gg mi 😇Alıntıyı görüntüle
Eksi 2 yanı var bana göre monitörün
1- va panel olması ( va panellerden korkuyorum)

2-1 ms dediği şeyin MPRT olması , gtg değeri hakkında bilgi bulamadım. Gtg değeri umarım düşüktür.

Eksi 2 yanı var bana göre monitörün
1- va panel olması ( va panellerden korkuyorum)

2-1 ms dediği şeyin MPRT olması , gtg değeri hakkında bilgi bulamadım. Gtg değeri umarım düşüktür.
Gtg Umarım düşüktür. Va panel aoc da denemiştim inş üzmez viewsonic içime sinmezse iade ederim napalım

Gtg Umarım düşüktür. Va panel aoc da denemiştim inş üzmez viewsonic içime sinmezse iade ederim napalım
İlk yapacağınız şey ghosting var mı yok mu onu test edin hocam. Oyunlarda black smaring denen şey oluyor mu onu deneyin. Va panellerde görülme riski yüksek şeyler.
Benim monitörde Va ve ben 0.5mprt diye aldım fakat aşırı belirgin ghosting yaşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Blacksmearing dediğim şey şu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,593
Üyeler
184,333
Son üye
sedaynss
Geri