Neler Yeni

Ekran kartım olmasından daha yüksek sıcaklıkta çalışıyor

enes00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kibar
Asus tuf gaming GTX 1660 super oc ekran kartı kullanıyorum bazı oyunlarda(ark,rdr2,god of War)ekran kartım fan hızını otomatikte kullanınca 80 dereceleri bile görebiliyor bunun nedeni nedir ?( İşlemci Ryzen 5 4500)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa-Gamebooster Gb-g3309b 1 adet arka fan 3 adet ön fan mesh panel 1 adet de sıvı soğutma fanı bulunmakta bide Adana'da yaşıyorum 🙂

Son düzenleme:

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Asus tuf gaming GTX 1660 super oc ekran kartı kullanıyorum bazı oyunlarda(ark,rdr2,god of War)ekran kartım fan hızını otomatikte kullanınca 80 dereceleri bile görebiliyor bunun nedeni nedir ?( İşlemci Ryzen 5 4500)

Kasa-Gamebooster Gb-g3309b 1 adet arka fan 3 adet ön fan mesh panel 1 adet de sıvı soğutma fanı bulunmakta bide Adana'da yaşıyorum 🙂
Tuf serisinin 1000li kartlarında ısınma sorunu olduğunu okumuştum ondan olabilir

Tuf serisinin 1000li kartlarında ısınma sorunu olduğunu okumuştum ondan olabilir
Ne zamandır kullanıyorsunuz uzun süredir kullanıyorsanız belki termal macun değişimi ile rahatlatılabilir bu arada Adana gerçekten çok sıcak :D eminim onun da etkisi vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Tuf serisi 16xx serisi kartlarda aşırı ısınma sorunu var onlara yapabileceğin bir şey yok maalesef. fan hızını arttır az buz etkisi olur

enes00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kibar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ne zamandır kullanıyorsunuz uzun süredir kullanıyorsanız belki termal macun değişimi ile rahatlatılabilir bu arada Adana gerçekten çok sıcak :D eminim onun da etkisi vardır
Daha 3 hafta oldu

Tuf serisi 16xx serisi kartlarda aşırı ısınma sorunu var onlara yapabileceğin bir şey yok maalesef. fan hızını arttır az buz etkisi olue

enes00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kibar
Daha 3 hafta oldu

Tuf serisi 16xx serisi kartlarda aşırı ısınma sorunu var onlara yapabileceğin bir şey yok maalesef. fan hızını arttır az buz etkisi olur

Fan hızını arttırirsamherhangi bir sorunla karşılaşır mıyım

O zaman kartın yapısından hocam üzgünüm Tuf 1000li serilerde sıkıntı var
Kartın ömrüne etki eder mi hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Kartın ömrü gelmeden muhtemelen satmış olursun zaten merak etme yeni bir kart ömrü hemen tükenmez

Ek olarak fan hızını aşırı arttırırsan ses yapar sadece onun dışında istediğin kadar arttır sorun olmaz

Msı afterburner ile rahatlıkla ayarlayabilirsin

Son çare olarakta uv yapabilirsin en kötü

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali

Ekran kartı aşırı ısınmaya karşı kendini korur o açıdan içiniz rahat olsun.Fanların tozuna,termal macuna,temizliğe dikkat ettiğiniz sürece de bir sıkıntı olmaz

enes00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kibar
Kartın ömrü gelmeden muhtemelen satmış olursun zaten merak etme yeni bir kart ömrü hemen tükenmez

Ek olarak fan hızını aşırı arttırırsan ses yapar sadece onun dışında istediğin kadar arttır sorun olmaz

Msı afterburner ile rahatlıkla ayarlayabilirsin

Son çare olarakta uv yapabilirsin en kötü
teşekkür ederim ilginiz için

Ekran kartı aşırı ısınmaya karşı kendini korur o açıdan içiniz rahat olsun.Fanların tozuna,termal macuna,temizliğe dikkat ettiğiniz sürece de bir sıkıntı olmaz
teşekkür ederim hocam ilginiz için

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572

aynı kart bende de var göstergeyi açtığımda 88i gördüğüm bile olmuştu ama aslında kart o kadar sıcak olmuyor yani ben artık yazana bakmamaya başladım bilmiyorum soğutması kötü diyorlar ama elle hissedilecek kadar fazla bir sıcaklığı yok kartın bir şey olmaz gibi

Top Bottom