Neler Yeni

Ekran kartım eriyecek yardım🔥80°C🔥

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berkay Kahraman
Hocam etki eder mi bilmiyorum ama sanki kasayı çok duvara dayamışsın gibi geldi bana. Arka fan direkt duvara bakıyor. Öndeki 3 fanda öyle. Biraz alan aç belki bir tık etki eder ama 80 derece çok geldi bana. Bendeki 4070 super 3 fanlı 65 dereceyi geçmiyor en baba oyunda bile.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,929
İsim
Hacı
Sağdaki fanları içeri hava üfleyecek sekilde ekran kartının altına tak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Kardeşim selam,
Senin kasanın içeri hava girişi sağlayan fanları yok. Öndeki 3 fan eksoz görevi görüyor havayı dışarı üflüyor. Arka eksoz fan duvara çok yanaşık. Kasa altında keza yine fan yok.
Benim fikrim öncelikle öndeki 3 adet fan yönünü değiştirmen olacaktır. İçeri hava girişi sağlayacak şekilde değiştir ve test yap. Eğer yine sıcaklık değerlerin değişmez ise kasa altına fan alıp havayı içeri üfleyecek şekilde monte et ve yine test yap.

Nssng

80+
Dostlar Merhabalar, Ekran kartım God of War Ragnarök oyununda 80 dereceleri görüyor.
Ben mi yanlış kullanıyorum kasam mı havasız kalıyor anlamış değilim millet ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor diye övünüyor ben 75 olsa mutlu oluyorum.
kasanın alt kısmına 3 fan daha taktığımda düzelir mi?
GOW Ragnarök ayarları: Ultra/1080p
Ekran kartı: Aorus 3070 Ti / 2.el aldım temizledim

Kasa görseli:Alıntıyı görüntüle
Merhabalar hocam. Aorus 3070ti kartının o sıcaklıklara çıkması normal değil. Bakım yaparken macun yenilediniz mi? Yenilediyseniz ya kalitesiz bir macun kullanmışsınız yada yeterli seviyede macun sürmemişsiniz. Padler konusunda genelde üreticilerin padleri kaliteli olur değiştirilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Kasanızın hava sirkülasyonu konusunda ise ön yandaki fanları ve alta taktığınız fanları içeri hava alacak şekilde takın. Sıvı soğutma ve arka fanlarda egzoz olarak görev yapsın.

TahinPekmez

80+ Silver
Dostlar Merhabalar, Ekran kartım God of War Ragnarök oyununda 80 dereceleri görüyor.
Ben mi yanlış kullanıyorum kasam mı havasız kalıyor anlamış değilim millet ekran kartım 65 dereceyi geçmiyor diye övünüyor ben 75 olsa mutlu oluyorum.
kasanın alt kısmına 3 fan daha taktığımda düzelir mi?
GOW Ragnarök ayarları: Ultra/1080p
Ekran kartı: Aorus 3070 Ti / 2.el aldım temizledim

Kasa görseli:Alıntıyı görüntüle
fotoğraf cektiginde sistem bostamiydi. 64 derece gösteriyor. bakımı yanlis yapmisin. birseyler tam.oturmamis olabilir. bosta 4p derece olması lazim..zaten boyle kaslı bir kart 80 lere ulasmaz. birde fan hizi ne 80 dereceyken

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Çiloğlu
RX 6600 gibi güç tüketimi düşük kart ile nasıl 90 derece alıyorsun?

Düzgün temizledin mi? Hangi macunu kullandın? 80 derece karta zarar vermez ama bu model için yüksek bir sıcaklık.
Hocam elimden geldiğince temizledim macun değişimi yapmadım çünkü tekrardan satacağım için üzerindeki sökmek istemedim faydası olur diyorsanız macunu yenileyebilirim.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Hocam elimden geldiğince temizledim macun değişimi yapmadım çünkü tekrardan satacağım için üzerindeki sökmek istemedim faydası olur diyorsanız macunu yenileyebilirim.
macun değişim zamanı gelmiş yaparsan satarken de senin yararına olur

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Çiloğlu
2k da oynatabilecek kartın 1080p de o sıcaklıkları normal değil
1080 ultra için bence bu kart çokta yeterli değil 110 fpslerde takılıyor kalıyor monitör kaynaklı takılmaları çokça hissettiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam eksoz fanların duvarlara çok yakın görünüyor fotoda, duvardan biraz ayırıp sıcaklıklara tekrar bakar mısın?
Şimdi sizin dediğinizi deniyorum hocam bakalım

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Çiloğlu
Kardeşim selam,
Senin kasanın içeri hava girişi sağlayan fanları yok. Öndeki 3 fan eksoz görevi görüyor havayı dışarı üflüyor. Arka eksoz fan duvara çok yanaşık. Kasa altında keza yine fan yok.
Benim fikrim öncelikle öndeki 3 adet fan yönünü değiştirmen olacaktır. İçeri hava girişi sağlayacak şekilde değiştir ve test yap. Eğer yine sıcaklık değerlerin değişmez ise kasa altına fan alıp havayı içeri üfleyecek şekilde monte et ve yine test yap.
Hocam kasanın orjinali bu öndeki 3 fan içeri hava üfleyecek şekilde montajlı geliyor alta 3 fan yakın zamanda alıyorum teşekkürler.

fotoğraf cektiginde sistem bostamiydi. 64 derece gösteriyor. bakımı yanlis yapmisin. birseyler tam.oturmamis olabilir. bosta 4p derece olması lazim..zaten boyle kaslı bir kart 80 lere ulasmaz. birde fan hizi ne 80 dereceyken
Arka planda oyun açık ama işlem yokken 65 derece oyuna girince 80 derece

macun değişim zamanı gelmiş yaparsan satarken de senin yararına olur
termal grizzly var elimde hocam işlemciyle aynı macunu kullanabiliriz değil mi

ekran kartının fan ayarları nasıl peki manuel olarak fulleyerek dene bide
Ona hiç bakmadım hocam ne durumda bir kontrol edeyim

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emre Çiloğlu
Ethereum kazımı 2022de bitti bu kart zaten 2021in ortasında çıktı. Kim mining için aorus alır?
Sağlam bir rendercıdır belki.
Öyle hocam adam rendercıydı video reklam işleriyle uğraştığını söylemişti

Sorun çözüldü sayılır kart kendi fanını default ayarında çok kısık çalıştırıyormuş elle biraz arttırdım altıda 3 fan daha alana kadar yanımda süpürge gibi çalışmaya devam edicek. Herkese verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederim.

Top Bottom