Termal macun sürmedin mi? Kart 95 derece oluyorsa hot spot daha yüksek oluyordur. Isıdan dolayı kapanmamak için performans düşürüyordur.Termal macun falan sürülüyomuş bilmiyodum kasam da kötü olunca işte leş gibi değerler alıyorum
Termal macun sürmedin mi? Kart 95 derece oluyorsa hot spot daha yüksek oluyordur. Isıdan dolayı kapanmamak için performans düşürüyordur.Termal macun falan sürülüyomuş bilmiyodum kasam da kötü olunca işte leş gibi değerler alıyorum
Aynen hocam öyle zaten 2.5 yıldır termal macun yenilemedim pcyi yazın yeniden alıcam o ara kasa, termal macun, psu, soğutucu, kulakık falan yenileyeceğim.Termal macun sürmedin mi? Kart 95 derece oluyorsa hot spot daha yüksek oluyordur. Isıdan dolayı kapanmamak için performans düşürüyordur.
80 derece sorun değil ama 95 dereceler sorun. Fan sesi rahatsız etmiyor mu? Termal macun yenileyebilirsin. Bu kadar ısınan bir kartı zor satarsın. Kasanın önü mesh değilse evde kendi imkanın ile mesh yapabilirsin.Aynen hocam öyle zaten 2.5 yıldır termal macun yenilemedim pcyi yazın yeniden alıcam o ara kasa, termal macun, psu, soğutucu, kulakık falan yenileyeceğim.
Hocam kasam frisby olduğu için hiçbişeyine guvenmiyorum. Psusu bile frisby. Msi mag forge 100a bide msi 550bn alıcam termal macun olarakta thermal grizzly'nin bir modelini alıcam öyle çözülür sorun ilk aldığımda çok sessizdi zaten eğer yine cözülmezse de satıp rx 6700 alırım en kötü.80 derece sorun değil ama 95 dereceler sorun. Fan sesi rahatsız etmiyor mu? Termal macun yenileyebilirsin. Bu kadar ısınan bir kartı zor satarsın. Kasanın önü mesh değilse evde kendi imkanın ile mesh yapabilirsin.
Bütün oyunlar diyebilirizHocam bende gigabyte 4060 OC version var , 1 saat oyun oynadıktan sonra 83'lerde halay çekiyor, bence takmayın 3079ti daha güçlü bir kart , bence normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 3060 ekran kartı ile hangi oyuna 2k giriyorsunuz, benim ekran kartı 4060 1080p ultra oyunlarda (yüksek oyunlar) 70-75'lerde takılıyor.