İşlemci nedir?Ekran kartım 4070 Tİ. Monitörüm ise 4K. Dlss 4 ile görüntü bozulmasını çözmüşler. Ben de haliyle oyunlarda açıyorum. Sizce 5000 serisi bir ekran kartı almak şart mı yoksa 6000 serisi çıkana kadar idare eder mi ?
İşlemcim 12700F. Fakat kısa zaman içinde yeni sistem toplayıp 9800x3d'ye geçiş yapacam. Ekran kartını da değişsem mi onu bilemedim.İşlemci nedir?
5000 serisi henüz yeni çıktı.
6000 serisi kim bilir ne zaman çıkacak.
En az 3 sene götürür.
5070 Tİ ile 5080 arasında çok aşırı bi fiyat farkı yok. Fakat fps farkı da aşırı yok. Sizce eğer değiştirmeye karar verirsem hangisini önerirsinizHocam mis gibi ekran kartı ama iyi paraya satabilirseniz 5070ti ya da 5080'e geçilebilir güncel kalayım derseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü mfg özelliği 4k'da iyi fpsler görme şansınızı sağlar 5000 serisinin de olayı bu zaten.
16 gb vram zorlanacaksa 5000 serisine geçsem de bir şey farketmez hocam yani 5090 almadığım müddetçe tabi. Ona da gücüm yetmez şuan.Bence 6000 serisi çıkana kadar işini görür. En kötü ultra’dan mediuma düşersin onu da bazı oyunlarda. Ama 2026 içinde bazı oyunlarda 16 gb vramin zorlandığını göreceğiz gibi geliyor.
Hocam nasıl fiyat farkı çok yok ,dün 38 bine satıldı 5070ti arada 20 k fark var.5070 Tİ ile 5080 arasında çok aşırı bi fiyat farkı yok. Fakat fps farkı da aşırı yok. Sizce eğer değiştirmeye karar verirsem hangisini önerirsiniz
en ucuz 5070 Tİ şuan 41k. En ucuz 5080 ise 58k. Kimisi için aşırı bir fark olabilir fakat benim için aşırı değil hocam. Yani 41'i veriyorsam 58'i de verebilirim. Fakat buna değer mi bilemicem orasını. Dediğim gibi aşırı fps farkı göremedim.Hocam nasıl fiyat farkı çok yok ,dün 38 bine satıldı 5070ti arada 20 k fark var.
saf güçte mi baktınız fps farklarına yoksa mfg açıkken mi ?en ucuz 5070 Tİ şuan 41k. En ucuz 5080 ise 58k. Kimisi için aşırı bir fark olabilir fakat benim için aşırı değil hocam. Yani 41'i veriyorsam 58'i de verebilirim. Fakat buna değer mi bilemicem orasını. Dediğim gibi aşırı fps farkı göremedim.
6000 serisi çıkmış olur ozaman. Yani değiştirmeye gerek yok diyorsunuz2 buçuk 3 yıla veda etme vakti gelir
saf güçte baktığım zaman 8-9 fps fark vardı. MFG açıkken ki farkını bulamadım internette. Var mı örnek bir video bakayim hocam.saf güçte mi baktınız fps farklarına yoksa mfg açıkken mi ?