Neler Yeni

Ekran kartım yerine farklısını vermek istiyorlar

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
tük çok üzüldüm. haklı olmadığını anlayıp engel atmak çok zekice tebrik ederim işsiz güçsüz arkadaş, sayende bende toxic kişiden kurtuldum.
yokla haklı olup olmamakla alakalı değil senin gibi bir aptala tahammülüm yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

tük çok üzüldüm. haklı olmadığını anlayıp engel atmak çok zekice tebrik ederim işsiz güçsüz arkadaş, sayende bende toxic kişiden kurtuldum.
işsiz güçsüz diyor dglkhfşhfhhk laf sokacam diye neler saçmalıyor :D -arkadaşım konu sahibi arkadaş ücretsiz almış üst model kartını yeni bir konu açmış haberiniz olsun düşündüğün gibi değil ona bir göz atmanı isterim diyip link atabilirdin sığırlık yapmak yerine bunu dene bir dahakine daha güzel bir tepki alırsın senin sağlığın için diyorum dışarda birisine yaparsan dayak yersin bu üslup ile aklında bulunsun

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre
yokla haklı olup olmamakla alakalı değil senin gibi bir aptala tahammülüm yok

işsiz güçsüz diyor dglkhfşhfhhk laf sokacam diye neler saçmalıyor :D -arkadaşım konu sahibi arkadaş ücretsiz almış üst model kartını yeni bir konu açmış haberiniz olsun düşündüğün gibi değil ona bir göz atmanı isterim diyip link atabilirdin sığırlık yapmak yerine bunu dene bir dahakine daha güzel bir tepki alırsın senin sağlığın için diyorum dışarda birisine yaparsan dayak yersin bu üslup ile aklında bulunsun
senin herhalde okuma yazman yok ayrıca b12 eksikliğinde var
bu arada arkadaş söylemese o iki konunun aynı kişiden açıldığını bile bilmiyordum. Sadece arkadaşın yazdığını okudum ve anladım.
Ben burada ne anlatmışım. Neyse sığır insanlara tahammülüm yok, boş laf atıp yapmamak olmaz ben engeli atayım. sende dışarıda dayağını yemeye devam edersin. Max 18 yaşında çocuk daha konuşmasını bilmiyor umarım 18'den büyük değilsindr yoksa daha üzücü, senin adına üzülmüş olurum.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
HA aslında sende uğraşmışsın ama değmiş buda iyi bir şey THH den haklı bulunup onu bile yokuşa sürüyor yerli firmalar ama sevindim kartına hatta daha iyisine ve güzeline kavuştun umarım ömürlük kullanırsın kartını.

bastım engeli gitti sorunların var gibi illaha haklı çıkacaksın tamam haklısın child kafana göre takıl bana yazma toxiclerden rahatsız oluyorum
Child, toxic. Belli oldu neden okuduğunu anlamadığın daha yazdıklarında türkçeyi kullanamıyorsun.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Mustafa Aydemir
Hocam yeni kart geldi aldım aldığım kart colorfull igame 4060 ti ultra oc oldu gayet şık ve güçlü bir kart gibi görünüyor ve 3000 tl daha pahalı
hocam çok çok daha iyi ve güzel bir kart olmuş hayırlı olsun firma yapması gerekeni yapmış fakat bu kadarınıda beklemiyordum ne yalan söyleyeyim güle güle kullan kesinlikle beklediğine değdini bilmeni isterim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
hocam çok çok daha iyi ve güzel bir kart olmuş hayırlı olsun firma yapması gerekeni yapmış fakat bu kadarınıda beklemiyordum ne yalan söyleyeyim güle güle kullan kesinlikle beklediğine değdini bilmeni isterim
Saolun hocam

Top Bottom