Neler Yeni

Ekran kartıma güzel Bir sistem

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Teşekkürler hocam
Hocam ben MB511 650w 80+ tercih ederdim hem aerocool ile coolermaster arasında kalite farkı olacağını düşünüyorum.
MB511 Kullanıyorum ve çok serin bir kasa kapağını açınca ayağım üşüyor öyle söyleyeyim.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Hocam ben MB511 650w 80+ tercih ederdim hem aerocool ile coolermaster arasında kalite farkı olacağını düşünüyorum.
MB511 Kullanıyorum ve çok serin bir kasa kapağını açınca ayağım üşüyor öyle söyleyeyim.
Gaming gecesinde görürsem alicaklarim listesinde. 😇
Mesaj otomatik birleştirildi:

450m-a mi yoksa 450 s2h mi önerirsiniz hocam

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Hocam anakarttan çok anlamamam ama ikisi de üzmez.
Hocam son soru önerdiğini kasa psu lu ya kasa ayrı PSU ayrı almak saha iyi psu lu kasaların psu su dandik oluyor demişlerdi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Hocam son soru önerdiğini kasa PSU lu ya kasa ayrı PSU ayrı almak saha iyi PSU lu kasaların PSU su dandik oluyor demişlerdi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Şu an o kasa ve PSU'yu kullanıyorum korkmanıza gerek yok crazyreign hocam da kullanıyor.
Coolermaster kalitelidir.
Hadi bana güvenmeyin @crazyreign hocam kullanıyorsa o iş bitmiştir.
Crazyreign hocam arkadaşa anlatabilir misiniz? Siz benden daha bilgilisiniz de. Bir de anakart konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Şu an o kasa ve PSU'yu kullanıyorum korkmanıza gerek yok crazyreign hocam da kullanıyor.
Crazyreign hocam arkadaşa anlatabilir misiniz? Siz benden daha bilgilisiniz de. Bir de anakart konusunda da yardımcı olursanız sevinirim.
MasterBox MB511 RGB hakkında konuşuyorsak kasanın kendisi de şahane, PSU da şahane. Hiçbir PSU dahil kasada o kadar iyi bir PSU bulamazsın.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam anakart olarak b450m a pro max mi b450m s2h mı daha iyidir?
B450M S2H çok daha iyi bir model. B450M-A PRO MAX'in 4 pin CPU ek güç girişi var, VRM'leri de B450M S2H'ye göre çok kötü.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
Tüm yardımların için teşekkürler 😇😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,235
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom