Neler Yeni

Ekran kartıma güzel Bir sistem

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Emeğine sağlık Bir sorum olacak gaming gecesinde RAM için herhangi markanın 2x8. 3200 mhz RAM alsam olur mu yoksa onunda başka dikkat edilmesi gereken özellikleri var mi ( ve merak ettiğim Bir şey daha var 3600mhz alsam ekstra iyiliğini görurmuyum kusura bakmayın İlk kez sistem diziyorum çok cahilim bu konularda 😇)
3200mhz gayet yeterli dual olması ayrı bir avantaj.
Kaliteli ise alabilirsiniz ama almadan sormanızda fayda var 3200 ve 3600 mhz arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum bütçeyi aşarsa zorlamayın.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Emeğine sağlık Bir sorum olacak gaming gecesinde RAM için herhangi markanın 2x8. 3200 mhz RAM alsam olur mu yoksa onunda başka dikkat edilmesi gereken özellikleri var mi ( ve merak ettiğim Bir şey daha var 3600mhz alsam ekstra iyiliğini görurmuyum kusura bakmayın İlk kez sistem diziyorum çok cahilim bu konularda 😇)
Tabii ki olur, bütçe varsa şundan alıp aldıktan sonra gecikme değerini 16'ya düşürün, hatta biraz uğraşırsınız 3800 CL16 bile yapabilirsiniz tahminimce.
İşlemci olarak 3600X almanızı tavsiye ederim, tek çekirdek performansı açısından oldukça başarılı bir işlemci.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
3200mhz gayet yeterli dual olması ayrı bir avantaj.
Kaliteli ise alabilirsiniz ama almadan sormanızda fayda var 3200 ve 3600 mhz arasında çok bir fark olacağını sanmıyorum bütçeyi aşarsa zorlamayın.
Fark olmayacaksa 3200 idealdir iş görsün yeter Benim için sorma konusuna gelirsek gamig gecesinde tükenme şansı var o an satılan ürünüde sorup hızlı cevap alabileceğim pc den anlayan bi tanıdığım yok maalesef

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Fark olmayacaksa 3200 idealdir iş görsün yeter Benim için sorma konusuna gelirsek gamig gecesinde tükenme şansı var o an satılan ürünüde sorup hızlı cevap alabileceğim PC den anlayan bi tanıdığım yok maalesef
Cuma akşamı bana özelden yazarsanız ben de müsait olursam yardımcı olayım. Veya bu konunun altına da yazabilirsiniz. :)

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
SSD çok daha hızlı yükler. HDD ise daha yavaş, bu hızlı yükleme süresi tabii sana para olarak yansıyor.
Hocam bişey sorucam ekran kartının üstüne takılan sdd ler isinma problemi oluyormuş nasıl çözücem o olayı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,853
İsim
Eren Yeager
Fark olmayacaksa 3200 idealdir iş görsün yeter Benim için sorma konusuna gelirsek gamig gecesinde tükenme şansı var o an satılan ürünüde sorup hızlı cevap alabileceğim PC den anlayan bi tanıdığım yok maalesef
aynen ürünler erkenden gözüküyor zaten o ürünlerden sorup fiyatı çıktığında uygunsa alabilirsiniz

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Hocam bişey sorucam ekran kartının üstüne takılan sdd ler isinma problemi oluyormuş nasıl çözücem o olayı

SSD'yi takmazsın istediğin yere sabitlersin. M.2 SSD'ler sıkıntı çıkarır, 2 tane M.2 SSD yuvası olan bir anakart tercih edebilirsin, yada M.2 SSD yuvası aşşağıda olan bir anakart tercih edersin.

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER
aynen ürünler erkenden gözüküyor zaten o ürünlerden sorup fiyatı çıktığında uygunsa alabilirsiniz
Onerilerin için teşekkürler dostum 😇
Mesaj otomatik birleştirildi:

SSD'yi takmazsın istediğin yere sabitlersin. M.2 SSD'ler sıkıntı çıkarır, 2 tane M.2 SSD yuvası olan bir anakart tercih edebilirsin, yada M.2 SSD yuvası aşşağıda olan bir anakart tercih edersin.
Önerebilir misin acaba

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
3200 vs 3600mhz ram yazıp youtube de aratırsanız fps farkını görürsünüz hocam ona göre karar verin ciddi farklar varsa zorlamayın bence 3200 üzmez ve cuma günleri şu konudan hemen yanıt alabilirsin .

Ozan GÜNER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Ozan GÜNER

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
R5 3600+T6 Ultra

B450m S2h

1TB HDD (WD Blue ya da Seagate barracuda)

Top Bottom