cw garanti kapsamında degil istesenizde değiştirmezler muhtemelen kulaklığı takın devam edinBu şekil bir sorun yaşıyorum ekran kartının fanları dönmeye başlayınca çıkıyor ses değişim istemeye gerek var mı yoksa doğal bir şey mi?
Cw ne kanka hazır sistem olarak incehesaptan aldımcw garanti kapsamında degil istesenizde değiştirmezler muhtemelen kulaklığı takın devam edin
coil whine isteCw ne kanka hazır sistem olarak incehesaptan aldım
Hocam bu nasıl geçer bide ses fazla mı sizcecoil whine iste
ses geçmiyo diye biliyorum ve bende net 2 3 katı fazlası var kulaklığı takınca bile bariz hissediliyo alıştım artık sorun çıkarmıyo banaHocam bu nasıl geçer bide ses fazla mı sizce
Daha bide yeni aldık tüh ilerde satarken sorun çıkmasa barises geçmiyo diye biliyorum ve bende net 2 3 katı fazlası var kulaklığı takınca bile bariz hissediliyo alıştım artık sorun çıkarmıyo bana
geçmez. Şansınıza bağlı olarak kimi kartta yüksek cw olur kiminde hiç olmaz tamamen şans işi ve arkadaşın da dediği gibi aşırı aşırı gelmediği sürece garanti kapsamında değil diye biliyorum ben de .Hocam bu nasıl geçer bide ses fazla mı sizce
çoğu kartta var artık galiba az bişey değeri duserDaha bide yeni aldık tüh ilerde satarken sorun çıkmasa bari