Sıfır aldığım Zotac gtx1070 de vida başları çıplak, kağıt kapak yok.Zotac RTX 2060 12GB ekran kartımda güvenlik etiketleri yok içi hiç açılmadı ama eğer içi açılırsa falan nasıl anlaşılır bu durum?
Zotac ekran kartlarına güvenlik etiketi koymuyormuş galiba
İşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldıçoğu marka etiket koyarken zotac neden koymuyor?
Böyle yapmaları harbiden saçma olmusçoğu marka etiket koyarken zotac neden koymuyor?
sıfır alan için çok sorun teşkil etmez ama 2. elde güvenilirlik lazımİşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldı
hocam bazen içini açanlar bit i arttırıyore hocam etiket olmayınca nasıl anlaşılıyor açılıp açılmadığı
mesela ben palit 5060ti alcam onda güvenlik etiketleri varmıdır?Böyle yapmaları harbiden saçma olmus
galax markasıda koymuyormuş etiketleriBöyle yapmaları harbiden saçma olmus
bit arttırılmasa çok düzgün şekilde vidaları açıp sonra geri sıksalar anlaşılmayacak heraldehocam bazen içini açanlar bit i arttırıyor
Hocam Palit alıp paranı çope atma Inno3d al ne bileyim Galax al ki Galax soğutma performansında gigabyte gibi markayı geçmiş bir markadır Palit Gainword gibi markalar alınmaz içindeki termal pedler dandik soğutma bloklarının teknolojisi kötü 2-3 bin daha koy iyi marka almesela ben palit 5060ti alcam onda güvenlik etiketleri varmıdır?
Gigabyte da koymuyorİşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldı
innoyu palitten daha iyi yapan nedir? ben palit köklü marka diye biliyorum innoyu ben daha yeni duydum 5060ti almak için araştırırken hemde o 2 fanlı. diğer markalarıda 3 k fazla verip alasaya 26 27k civarına 5070 alınır ama benden o kada çıkmazHocam Palit alıp paranı çope atma Inno3d al ne bileyim Galax al ki Galax soğutma performansında gigabyte gibi markayı geçmiş bir markadır Palit Gainword gibi markalar alınmaz içindeki termal pedler dandik soğutma bloklarının teknolojisi kötü 2-3 bin daha koy iyi marka al
mehmet hocam sen daha iyi bilirsin bu etiket olayını. etiket olmayan kartlarda nasıl anlaşılıyor açılıp açılmadığı sonuçta birisi sıfır kart alsa etiketi olmayan bunu garantiye yollasa nasıl anlayacaklarGigabyte da koymuyorMarkayla ne alakası var bunun.