Yardım Ekran Kartımda Güvenlik Etiketi Yok

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,766
Zotac RTX 2060 12GB ekran kartımda güvenlik etiketleri yok içi hiç açılmadı ama eğer içi açılırsa falan nasıl anlaşılır bu durum?
Zotac ekran kartlarına güvenlik etiketi koymuyormuş galiba

Zotac RTX 2060 12GB ekran kartımda güvenlik etiketleri yok içi hiç açılmadı ama eğer içi açılırsa falan nasıl anlaşılır bu durum?
Zotac ekran kartlarına güvenlik etiketi koymuyormuş galiba
Sıfır aldığım Zotac gtx1070 de vida başları çıplak, kağıt kapak yok.

Vidaları iyice incelemek lazım illaki tornavida bir iz bırakır açıldıysa

çoğu marka etiket koyarken zotac neden koymuyor?
İşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldı

İşte bu yüzden msi asus gigabyte gibi markalardarı alın diye bas bas bağırıyoruz. Diğer markalar kötü mü hayır ama açılıp açılmadığını anlayamıyorsun bu da dolandırıcıların işini kolaylaştırıyor. Fabirka böyle üretiyor numarası ile kaç kişi dolandırıldı
sıfır alan için çok sorun teşkil etmez ama 2. elde güvenilirlik lazım

Böyle yapmaları harbiden saçma olmus
mesela ben palit 5060ti alcam onda güvenlik etiketleri varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle yapmaları harbiden saçma olmus
galax markasıda koymuyormuş etiketleri

hocam bazen içini açanlar bit i arttırıyor
bit arttırılmasa çok düzgün şekilde vidaları açıp sonra geri sıksalar anlaşılmayacak heralde

mesela ben palit 5060ti alcam onda güvenlik etiketleri varmıdır?
Hocam Palit alıp paranı çope atma Inno3d al ne bileyim Galax al ki Galax soğutma performansında gigabyte gibi markayı geçmiş bir markadır Palit Gainword gibi markalar alınmaz içindeki termal pedler dandik soğutma bloklarının teknolojisi kötü 2-3 bin daha koy iyi marka al

Gigabyte da koymuyor :D Markayla ne alakası var bunun.

Hocam Palit alıp paranı çope atma Inno3d al ne bileyim Galax al ki Galax soğutma performansında gigabyte gibi markayı geçmiş bir markadır Palit Gainword gibi markalar alınmaz içindeki termal pedler dandik soğutma bloklarının teknolojisi kötü 2-3 bin daha koy iyi marka al
innoyu palitten daha iyi yapan nedir? ben palit köklü marka diye biliyorum innoyu ben daha yeni duydum 5060ti almak için araştırırken hemde o 2 fanlı. diğer markalarıda 3 k fazla verip alasaya 26 27k civarına 5070 alınır ama benden o kada çıkmaz

Gigabyte da koymuyor :D Markayla ne alakası var bunun.
mehmet hocam sen daha iyi bilirsin bu etiket olayını. etiket olmayan kartlarda nasıl anlaşılıyor açılıp açılmadığı sonuçta birisi sıfır kart alsa etiketi olmayan bunu garantiye yollasa nasıl anlayacaklar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,258
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri