Neler Yeni

Ekran kartımı düşürdüm

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam kasanın içine bir tarafı 10 cm bir düşüş yani fotoğrfaida var pcb kırılsa şuan sistem çalişmaz değilmi şuan bilgisayarim sapa saglam calisiyor pcbde problem varmidir şuan @Furkan² @Furkan Karagülle
Pcb kırılsa çalışmaz zaten. Dış kapamaya hasar gelmiştir en fazla. Pcb`deki parçalar lehimli old için kasa içi düşmede kıpraşmaz.

Americano

80+ Bronze
Pcb kırılsa çalışmaz zaten. Dış kapamaya hasar gelmiştir en fazla. Pcb`deki parçalar lehimli old için kasa içi düşmede kıpraşmaz.
Şuan sistemim rahat bir şekilde çalışıyor biryerde kırık veya hasar varmıdır hocam @Furkan²

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
çalışıyorsa ve fanlarda da sorun yoksa bir şey olacağını düşünmüyorum zarar gelseydi zaten ya açılmazdı ya da görüntü gider gelirdi çızırtı yapardı çalışıyorsa sorun yok demektir.

Americano

80+ Bronze
Reiz parçalarda hasar olsa açılmaz, dış plakada varsa vardır.
Yani bi görseniz hani elim ayağım titredi çalışıyor kullanıyorum hasar lı olupta sonradan başıma bir şey gelir fiyr korkuyorum pcb yada önemli bir şeye zarar vermiş olabilirmiyim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,314
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yani bi görseniz hani elim ayağım titredi çalışıyor kullanıyorum hasar lı olupta sonradan başıma bir şey gelir fiyr korkuyorum pcb yada önemli bir şeye zarar vermiş olabilirmiyim
Kaç gün oldu bir şey olsa olurdu şimdiye kadar zaten yapabileceğin bir şey yok kullan geç.

Americano

80+ Bronze
Kaç gün oldu bir şey olsa olurdu şimdiye kadar zaten yapabileceğin bir şey yok kullan geç.
öyle demekle olmuyor hocam valla insan zarar olmadigindan emin olmak istiyor ama calistigina göre pcbde kesin zarar yok değilmi

louis bloom

80+ Silver
öyle demekle olmuyor hocam valla insan zarar olmadigindan emin olmak istiyor ama calistigina göre pcbde kesin zarar yok değilmi
reis herkes sana yapman gereken seyi anlatiyor ama sen her konunda boyle gereksiz ultra boyutta stresse giriyorsun. GPU Stress Testi yap. Sistem kapanmazsa hicbir sorun yoktur. Fanlarda normalde ses gelmeyip simdi de ses gelmiyorsa fanlarinda sağlamdır. Ki seste pek bi sorun etmiyor bana gore ama takintili biri oldugun icin soyluyorum. GPU Stress testi yapip sistemin kapanmadigini gorup rahata erebilirsin

Americano

80+ Bronze
reis herkes sana yapman gereken seyi anlatiyor ama sen her konunda boyle gereksiz ultra boyutta stresse giriyorsun. GPU Stress Testi yap. Sistem kapanmazsa hicbir sorun yoktur. Fanlarda normalde ses gelmeyip simdi de ses gelmiyorsa fanlarinda sağlamdır. Ki seste pek bi sorun etmiyor bana gore ama takintili biri oldugun icin soyluyorum. GPU Stress testi yapip sistemin kapanmadigini gorup rahata erebilirsin
gpu stres testide sağlam pcb zarar vermişimdir diye geriliyorum

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Bilgisayar beni temizle diye çığlık atıyor resmen hocam o tozlar ne :D

louis bloom

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç