Neler Yeni

Ekran kartımı düzelteyim derken çıt etti

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bütçe
5
Merhabalar yeni pc aldım ve bu ara çok hassasım bu konularda az önce kartım hafif yamuk duruyordu onu düzelteyim derken çok hafif yukarıya baskıladım çıt etti düzelmiş gibi yada öyle gördüm piskolojik olarak sizce bi sorun olurmu gece gece uykum kaçtı testte edemiyorum

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Merhabalar yeni pc aldım ve bu ara çok hassasım bu konularda az önce kartım hafif yamuk duruyordu onu düzelteyim derken çok hafif yukarıya baskıladım çıt etti düzelmiş gibi yada öyle gördüm piskolojik olarak sizce bi sorun olurmu gece gece uykum kaçtı testte edemiyorum
Dediğinizde pek bir şey anlayamadım belkide gece diye ama kart tam oturmadıysa oturmuştur ondan gelmiştir o ses

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğinizde pek bir şey anlayamadım belkide gece diye ama kart tam oturmadıysa oturmuştur ondan gelmiştir o ses
Eğer yamuk değilse hafif yukarı bastırmamla bir şey olurmu işlemci gibi hassasmı burası

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ömer Kurşun
Eğer yamuk değilse hafif yukarı bastırmamla bir şey olurmu işlemci gibi hassasmı burası
Olmaması gerekiyor ve tahminimce bir şey olmadı keşke böyle yapacağınıza direkt çıkartıp düzgünce taksaydiniz

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Olmaması gerekiyor ve tahminimce bir şey olmadı keşke böyle yapacağınıza direkt çıkartıp düzgünce taksaydiniz
Gece gece ugraşmayayım dediydim olmamıştır bencede bir şey ama insan bi tedirgin oluyor tabi yamuk değilsede ufak bi yukarı bastırdım çok değil millet o kadar pclerini biyere götürüyor araba sekiyor vb bir şey yoktur inşallah 4 günlük pc allah korusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
Gece gece ugraşmayayım dediydim olmamıştır bencede bir şey ama insan bi tedirgin oluyor tabi yamuk değilsede ufak bi yukarı bastırdım çok değil millet o kadar pclerini biyere götürüyor araba sekiyor vb bir şey yoktur inşallah 4 günlük pc allah korusun
Hocam fotoğraf atın

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

Ekler

• IMG_20241011_093831.jpg
    IMG_20241011_093831.jpg
    1.1 MB · Hit: 52

TahinPekmez

80+ Silver
anlaşılan pc ni seviyor onemsiyorsun ama ilgisiz kalmissin maalesef. kartin uzun, sarkma yamulma illaki olur buda kötü bir durum. ekran karti tutucu kullanman gerek.
birde pc kapali iken mudahele yapacagin yeri görerek yap. muhtemelen o çıt sesi, pcie yuvasından geldi, az yukari gerilemiştir, normal yani. karti cikarip takmanda fayda var. sabitleyici al.

Volkan:/

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan
Gece gece iş yapmıyorum o yüzden birde bu gibi şeylerle uğraşırken vaktim kısıtlı ise yine bulaşmıyorum umarım zarar görmemiştir diyelim belki soket oturmuştur takılı değilse

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
anlaşılan pc ni seviyor onemsiyorsun ama ilgisiz kalmissin maalesef. kartin uzun, sarkma yamulma illaki olur buda kötü bir durum. ekran karti tutucu kullanman gerek.
birde pc kapali iken mudahele yapacagin yeri görerek yap. muhtemelen o çıt sesi, pcie yuvasından geldi, az yukari gerilemiştir, normal yani. karti cikarip takmanda fayda var. sabitleyici al.
Hiç bir sorun yok bi açtım açıldı pc oyunda belli olur diyecektim bişey olduysa sırıtırdı zaten diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gece gece iş yapmıyorum o yüzden birde bu gibi şeylerle uğraşırken vaktim kısıtlı ise yine bulaşmıyorum umarım zarar görmemiştir diyelim belki soket oturmuştur takılı değilse
Şükür hiç bir şey yok pcde

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Kemal
Sen çıt sesine irkildin ben ekran kartının kilit tuşunu kırdım , kilitsiz kullanıyorum malesef, yani nasıl oldu bilmiyorum ama kırıldı , araştırmam gerekiyor ne yapabilirim diye. Geçmiş olsun sanada.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Sen çıt sesine irkildin ben ekran kartının kilit tuşunu kırdım , kilitsiz kullanıyorum malesef, yani nasıl oldu bilmiyorum ama kırıldı , araştırmam gerekiyor ne yapabilirim diye. Geçmiş olsun sanada.
Sağolasın insan tedirgin oluyor kart gitse 13k gidecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Paşadöner
Ekran kartı tutucu alman lazım yamuk durmasi iyi bir şey değil

Top Bottom