Neler Yeni

Yardım Ekran Kartımı Nasıl Hızlı Satarım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Halil Kahraman
Seninde adama miningli kart vermeyeceğin malûm değil. Öyle durum olursa adamın açısından bakarsak eğer. Çok var piyasada mining olduğu halde mining yapılmadı diyen. Bunu sen öyle yazıyorsun diye demiyorum kesinlikle. Fiyatı düşüreceksin hızlı satmak istiyorsan ya da az daha bekleyeceksin farklı yapacak bir şey yok. Doping alsan belki onun da ücreti 100tl üstünde ise fiyatı düşür yeni ilan at daham
mining yapsam rx6500xt ile mi yaparım 4gb vram ile neyin kazımını yapıcam ?

Silinsin

80+ Silver
bunlar size belki fikir verir :D

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
hocam zaten sıfırı 3.5 k olan kartı siz 2.elde 3200e satmayı deniyorsunuz
fiyatı 2.7 2.5 gibi sayılara indirmeniz gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Halil Kahraman
bunlar size belki fikir verir :D
garantisi yok birinin almanyadan alınmış ben taksitini ödüyoırum hala 4 aylık tr ekran kartı
birininde 20 ay garantisi var benimkisi 4 aylık 20 ay garantisi olan kartta mining olabilir
BOBİNLERİN SES YAPMASI diye notta düşen olmuş ilan arasında bulabilrsin benimkisi yine söylüyorum 4 ay oldu hala taksit ödüyorum garantisi mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam zaten sıfırı 3.5 k olan kartı siz 2.elde 3200e satmayı deniyorsunuz
fiyatı 2.7 2.5 gibi sayılara indirmeniz gerek
knk 2.5 k lık ekran kartları garantisi yok tr değil yada yada miningli olabir + benim ekrna kartımla sadece oyun oynadım kanıtlayabilirim 4 aylık adamların ekrna kartlarında garanti bile yok

Silinsin

80+ Silver
garantisi yok birinin almanyadan alınmış ben taksitini ödüyoırum hala 4 aylık tr ekran kartı
birininde 20 ay garantisi var benimkisi 4 aylık 20 ay garantisi olan kartta mining olabilir
BOBİNLERİN SES YAPMASI diye notta düşen olmuş ilan arasında bulabilrsin benimkisi yine söylüyorum 4 ay oldu hala taksit ödüyorum garantisi mevcut

knk 2.5 k lık ekran kartları garantisi yok tr değil yada yada miningli olabir + benim ekrna kartımla sadece oyun oynadım kanıtlayabilirim 4 aylık adamların ekrna kartlarında garanti bile yok
rx 6500xt ile ne mininglicekler knk :D her yer dolu nerede yok :D

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz

20 ay garantili zaten 4 aylık kart oluyor hocam ? ki ayrıca adam miningli değil yazmış
yani sizin gibi 4 aylık kartı var ben 700tl daha ucuz neden sizden alsınlar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Halil Kahraman
20 ay garantili zaten 4 aylık kart oluyor hocam ? ki ayrıca adam miningli değil yazmış
700 tl yi veremiyceke insanlar var knk

Silinsin

80+ Silver
ne 700'ü knk :D 3600e sıfır var :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler
167,669
Son üye
esczc
Top Bottom