Yardım Ekran kartımın 2. el fiyatında yanlışlık mı var

Bende Kart arayışındayım hocam karta bakım yapmışsınız, e bakım yaptığınız için muhtemelen kartın içi açılmış ve güvenlik etiketi de sökülmüştür, e faturası sizin adınıza kayıtlı yani yarın bir gün kullanıp yükseltme yapmak istersem ve kartı satmak istersem kartın fatura sizin adınıza olduğu için ve kartın 2. Sahibi olduğum, ve kartın içi ve güvenlik etiketi açıldığı için sizden çok çok daha uygun fiyat vermem gerekecek , 6.19 saniye göre GPU hotspot bir tık yüksek gibi, Bu kartın ederi şuan 12000 param güvende ile bırakırsanız alayım
91 derece hotstop a yüksek diyorsan sen karttan vs anlamıyorsun. Hotstop için önemli olan veri gpu temp ile arasında olan sıcaklık farkıdır.

Tertemiz 3080 rogu 14.5e zor sattım. 14 veren varsa düşünme bence

Geri indiriyorum o zaman 13.5 14 civarına satmaya çalışacağım. Görüşleriniz için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000 serisi kartlar sıcaklık konusu olarak maalesef hepsi öyle :/. İçi açılmamış kart bulmak 3000 serisinde çok zor. Kaç yıldır bakım yapılmamış kartlar bence daha kötü durumdadır.
3 senedir kullandığım 3060a bakım yapmadım içi açılmadı güvenlik bandı duruyor ve hala 72 civarında takılıyor. Bu durum kullanım ile alakalı. İçi açılmayan kartlar daha yüksek fiyata gidebilir. 80e kadar sorunda olmaz sıcaklıkta çok takıntılı biriysen 77 max olsun nvidia termal sınıra 83 dereceye kadar güvenli diyor.

aynı kartı 2 hafta önce 15.000e sattım

3 senedir kullandığım 3060a bakım yapmadım içi açılmadı güvenlik bandı duruyor ve hala 72 civarında takılıyor. Bu durum kullanım ile alakalı. İçi açılmayan kartlar daha yüksek fiyata gidebilir. 80e kadar sorunda olmaz sıcaklıkta çok takıntılı biriysen 77 max olsun nvidia termal sınıra 83 dereceye kadar güvenli diyor.Alıntıyı görüntüle
Atmış olduğum videoda bahsediyor 3070ti sonrası gddr6x kullanan belleklerde yüksek ısı sorunu var. Diğer alt kartlarda ısınma problemi çok yok.

14 param güvende 13 e gelicek satıyorum 1 günde alıcı buldum ucuza gitmemiştir umarım

Atmış olduğum videoda bahsediyor 3070ti sonrası gddr6x kullanan belleklerde yüksek ısı sorunu var. Diğer alt kartlarda ısınma problemi çok yok.

14 param güvende 13 e gelicek satıyorum 1 günde alıcı buldum ucuza gitmemiştir umarım
Hocam sizin değerleriniz gayet iyi sıcaklık olarak diğer arkadaş karttan marttan anladığı yok.

Son düzenleme:
14 param güvende ile 13 bana gelicek düşük mü kartın bakıma ihtiyacı var bu arada hot spot 95 görüyor
ederi o hocam ben pahalıya sattım, alıcı varken satın bundan sonra suprim x aldım 2 hafta yattı kart.

14 param güvende ile 13 bana gelicek düşük mü kartın bakıma ihtiyacı var bu arada hot spot 95 görüyor
ben olsam güvende satmak gibi bir saçmalık yapmam malım bende kalsın güvende ile satacağıma bu kartların çoğu pert miningten dolayı ssenin kartı alıp başka karta aktarmayacakları ne malum blok fanlar vs

13500-14k satılır ilana 15 yaz zaten çok pazarlık yapan olacak büyük ihtimalle her gün 2-3 kişi mesaj atacak soru sorup almayacak. 3000 serisinde hotspotun çok bir önemi yok kartın değerleri baya iyi ve bakımsız hali böyle diyorsun. Paramgüvende ile satma alan kişi istediği gibi iade acabilir o sürecte karta zarar vs gelebiliyor.

blok fan da en masumu anakart değiştirse anlamazsın gereksiz bir risk
Paramgüvende nin o açığını bende biliyorum maalesef. Alıcı arkadaşların profillerine bakarak o işlemi yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,288
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri