prime95 uygulamasıyla yapabilirsinpeki işlemciye nasıl stres testi yapabilirm
AIDA 64 yada OCCT.peki işlemciye nasıl stres testi yapabilirm
güvenli indirme linki atarmısın sana zahmetÇok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
prime95 uygulamasıyla yapabilirsin
teşekkür ederimAIDA 64 yada OCCT.
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
bişey daha danışacam sana zahmet xpm açıyorum ama ramlar hala 2667 mhz hızda çalışıyor neden 3200mhz 8+8AIDA 64 yada OCCT.
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC
Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PCwww.ocbase.com
Onu @RevDeisDou 'ya sor.güvenli indirme linki atarmısın sana zahmet
teşekkür ederim
bişey daha danışacam sana zahmet xpm açıyorum ama ramlar hala 2667 mhz hızda çalışıyor neden 3200mhz 8+8
İşlemcin ne?güvenli indirme linki atarmısın sana zahmet
teşekkür ederim
bişey daha danışacam sana zahmet xpm açıyorum ama ramlar hala 2667 mhz hızda çalışıyor neden 3200mhz 8+8
Maalesef BIOSTAR biosu hakkında bir bilgim yok ama yakın zamanda bir arkadaşım aynı kombolu bir sistem toplayacak. Onun bilgisayarına bizzat mudahele edeceğim için öğrenirim o ara. Şuan yardımcı olamam maalesef.10600kf anakart biostar z490
teşekkür ederim saolMaalesef BIOSTAR biosu hakkında bir bilgim yok ama yakın zamanda bir arkadaşım aynı kombolu bir sistem toplayacak. Onun bilgisayarına bizzat mudahele edeceğim için öğrenirim o ara. Şuan yardımcı olamam maalesef.
Süper ama hiçbirşey kusursuz değildir12 dakika 1920x1080 max sıcaklık 59 derece ınno3d 3060 ıchıll 3x
Anime kızları adamdırSüper ama hiçbirşey kusursuz değildir
Anime kızları hariç