Neler Yeni

Ekran kartimin Miningde kullanildigini ogrendim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Bilenler bilir gecenlerde bir ekran karti almistim internet cafeden Gigabyte RX 580 8 GB.
Karttan memnundum 75 derecede calisiyordu.
Neyse rdr 2 oynuyorum ultrada 80 fps ile.
Furmark yaptim oyundan cikip artik asiri yukten midir nedir 63 derece gosterdi ama 20 fps.
Sasirdim pcyi kapatip karti cikardim.
Geri taktigimda goruntu gelmedi.
Cok denedim calistirmayi beceremedim.
Tamirciye verdim 3-4 gundur bekliyordum bugun sormaya gittim.
Aramizdaki diyalog su sekilde;
+Abi ben gecen gun bi ekran karti birakmistim
-Mining?
+Ne miningi abi?
+Bu kartla mining yapilmis, kart yorulmus. Dedi
Yillardir gittigim int cafe bana kazik atmis megersem.
Int cafe sahibi bana kart icin 2500 lira dedi
bende 1700 var abi dedim kalanini maasta veriyim dedim tamam dedi allahtan kalan parayi vermemisim.
Bir de bana ana bilgisayarda kullandigimiz kart dedi oyun bile oynanmadi dedi.
Velhasim arkadaslar int cafelerden falan kesinlikle hicbir parca almayin aldirtmayin.

Tamirciye de sordum abi sorun neymis ben cok merak ettim dedim yarin oglen belli olacak dostum dedi.
Yarin sorunun ne oldugunu ve fiyatini buraya yazacagim 300-400 liradan fazla birsey gelirse yarin ekran karti oneri konusu acarim buraya.

Iyi aksamlar

Ekler

• FBD23B62-1748-435F-84BE-2EF9912317D2.png
    FBD23B62-1748-435F-84BE-2EF9912317D2.png
    819.5 KB · Hit: 140
  • 2D8CEA04-E6D6-456D-8AF7-18317ED765F7.jpeg
    2D8CEA04-E6D6-456D-8AF7-18317ED765F7.jpeg
    259.2 KB · Hit: 137
Son düzenleme:

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
İnternet cafe ürünlerinin neredeyse tamamı Mining te kullanıldı. Kriptolar patladığında hepsi zengin oldu. Hepsinin rig i vardı.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Anon
Bilenler bilir gecenlerde bir ekran karti almistim internet cafeden Gigabyte RX 580 8 GB.
Karttan memnundum 75 derecede calisiyordu.
Neyse rdr 2 oynuyorum ultrada 80 fps ile.
Furmark yaptim oyundan cikip artik asiri yukten midir nedir 63 derece gosterdi ama 20 fps.
Sasirdim pcyi kapatip karti cikardim.
Geri taktigimda goruntu gelmedi.
Cok denedim calistirmayi beceremedim.
Tamirciye verdim 3-4 gundur bekliyordum bugun sormaya gittim.
Aramizdaki diyalog su sekilde;
+Abi ben gecen gun bi ekran karti birakmistim
-Mining?
+Ne miningi abi?
+Bu kartla mining yapilmis, kart yorulmus. Dedi
Yillardir gittigim int cafe bana kazik atmis megersem.
Int cafe sahibi bana kart icin 2500 lira dedi
bende 1700 var abi dedim kalanini maasta veriyim dedim tamam dedi allahtan kalan parayi vermemisim.
Bir de bana ana bilgisayarda kullandigimiz kart dedi oyun bile oynanmadi dedi.
Velhasim arkadaslar int cafelerden falan kesinlikle hicbir parca almayin aldirtmayin.

Tamirciye de sordum abi sorun neymis ben cok merak ettim dedim yarin oglen belli olacak dostum dedi.
Yarin sorunun ne oldugunu ve fiyatini buraya yazacagim 300-400 liradan fazla birsey gelirse yarin ekran karti konusu acarim buraya.

Iyi aksamlar
Zaten cafe sahiplerinin çoğu düzenbazın teki elindeki malı satmak için seni ikna ediyor inanmasaydın keşke

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,312
İsim
Selim
Geçen yaz bir net kafeye girdim cehennem gibi sıcaktı içerisi. Neyse masayı açtırdım pcyi bir açtım mining yapıyor kart. Megersem boşta kalan her PC mining yapiyor ondan sicakmis:kekw: Masaya oturunca miningi kapatıp oyuna başlıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten cafe sahiplerinin çoğu düzenbazın teki elindeki malı satmak için seni ikna ediyor inanmasaydın keşke
ya rahat 10 senedir gittigim kafe. orda staj bile yaptim. Hic beklemezdim yarin nolacak bakalim. buyuk ihtimal yeni bi kart almam gerekecek. Ulan o kadar kart degistirdim 2. el hicbirinde sorun yasamadim yine bi int cafe geldi dolandirdi bizi olacak is degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen yaz bir net kafeye girdim cehennem gibi sıcaktı içerisi. Neyse masayı açtırdım pcyi bir açtım mining yapıyor kart. Megersem boşta kalan her PC mining yapiyor ondan sicakmis:kekw: Masaya oturunca miningi kapatıp oyuna başlıyorsunuz
umarim ahimiz tutar da, bi gun herseylerini kaybederler

kafeden çıkan karttan ne bekliyordun ki ben gayet normal :kekw:
ya bro tanidik olmasa vallahi almazdim. hani ben yandim siz yanmayin demeye getiriyorum

İnternet cafe ürünlerinin neredeyse tamamı Mining te kullanıldı. Kriptolar patladığında hepsi zengin oldu. Hepsinin rig i vardı.
staj yaptigim zamanlarda zaten depodaki rigi gordum. Ama alirken ana pcdeki kasadan cikarinca ne bileyim bi guvendim. Bende zaten tam mining kartini aldim ya. hani parasinin kalanini vermis olsam gidip yuzune vuracam karti da parasini vermedim iste orda bisey diyemiyorum.

miningli kart ya millet ikinci elde 1200-1300 liraya satiyor yemin ederim

Son düzenleme:

WhoCares

80+ Gold
ya rahat 10 senedir gittigim kafe. orda staj bile yaptim. Hic beklemezdim yarin nolacak bakalim. buyuk ihtimal yeni bi kart almam gerekecek. Ulan o kadar kart degistirdim 2. el hicbirinde sorun yasamadim yine bi int cafe geldi dolandirdi bizi olacak is degil

umarim ahimiz tutar da, bi gun herseylerini kaybederler

ya bro tanidik olmasa vallahi almazdim. hani ben yandim siz yanmayin demeye getiriyorum

staj yaptigim zamanlarda zaten depodaki rigi gordum. Ama alirken ana pcdeki kasadan cikarinca ne bileyim bi guvendim. Bende zaten tam mining kartini aldim ya. hani parasinin kalanini vermis olsam gidip yuzune vuracam karti da parasini vermedim iste orda bisey diyemiyorum.

miningli kart ya millet ikinci elde 1200-1300 liraya satiyor yemin ederim
risk severlerdesin olur öyle :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aykut D.

80+ Gold
ben boyle riskin gecmisini. Kart cok yorulmus dedi tamirci mosfet olma ihtimali var dedi. Yaptirsam ne kadar goturur beni tahmini?
Mining ekran kartı taksi çıkması fiat linea ya benzer bence internet cafeye geri ver . Bende dolandırıldım maalesef ama kartın tüm bakımlarını kendi ellerim ile Yaptim çok şükür şakır şakır çalışıyor 2.5 senedir ama ileride sorun yapmayacağının garantisi yok.

WhoCares

80+ Gold
ben boyle riskin gecmisini. Kart cok yorulmus dedi tamirci mosfet olma ihtimali var dedi. Yaptirsam ne kadar goturur beni tahmini?
maliyeti önemli aldığın fiyatın üstünde rakam çıkarsa üzer eğer tamir maliyeti ucuza gelicekse tamir ettir kullan he yok benim içime sinmedi diyorsan tamirini yaptir okut uyguna gelirse

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Mining ekran kartı taksi çıkması fiat linea ya benzer bence internet cafeye geri ver . Bende dolandırıldım maalesef ama kartın tüm bakımlarını kendi ellerim ile Yaptim çok şükür şakır şakır çalışıyor 2.5 senedir ama ileride sorun yapmayacağının garantisi yok.
bro adam karta 2500 dedi 1700 var kalanini maasta veririm dedim vermedim. O yuzden geri goturemem. Bu kart miningde kullanilmis desem para konusu acacak. 1 ay oldu

maliyeti önemli aldığın fiyatın üstünde rakam çıkarsa üzer eğer tamir maliyeti ucuza gelicekse tamir ettir kullan he yok benim içime sinmedi diyorsan tamirini yaptir okut uyguna gelirse
çata pata satmayı düşünüyorum ya artık zararına 1500 1400 ne verirlerse. Hani sattığım adamı da bi 6-7 ay idare etse yeterli ya.

Aykut D.

80+ Gold
bro adam karta 2500 dedi 1700 var kalanini maasta veririm dedim vermedim. O yuzden geri goturemem. Bu kart miningde kullanilmis desem para konusu acacak. 1 ay oldu
Valla ne diyim hocam buda size bi tecrübe olur geçmiş olsun . Ama goturdugunuz tamirci işini hakkı ile yapıyorsa kart uzun süreler sizi yine idare edecektir umarım.

Phanzox

80+ Silver
Korona döneminde kapanan internet kafelerin çoğu mining ile işi kurtardı.Zaten kafe çıkması bir kart alınmaz bence.

Top Bottom