affetmezz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,342
beyler merhaba, ekran kartimi verdigim tamircinin beni oyalayarak kartimla mining yaptigini dusunerek karti geri vermesini soyleyip bugun teslim aldim.
Bana bir de diyor ki ramler arizali kartin 8 gb ramin hepsi arizali tanesi 750 lira diyo nonoş.
yaptirmiyom abi yeni kart aldim dedim ciktim.
Sonra boyle daire gibi bir yerde bi ekran karti tv vs tarzi tamir eden bir yere gittim.
Adam ekran kartini takti kart goruntu verdi bi şok oldum. Sonra vram testi yapti hepsi calisiyo kardesim niye getirdin bunu dedi gulerek.
Iyice goruntu verdigine emin olduktan sonra dedi ki.
Senin bilgisayarinda driver kurulu oldugundan goruntu vermiyor olabilir dedi. Eve git tak calistirmayi dene dedi eger goruntu vermezse kasayla beraber getir dedi.
Eve gidiyorum suan dua edin de calissin su lanet kart.
Bana bir de diyor ki ramler arizali kartin 8 gb ramin hepsi arizali tanesi 750 lira diyo nonoş.
yaptirmiyom abi yeni kart aldim dedim ciktim.
Sonra boyle daire gibi bir yerde bi ekran karti tv vs tarzi tamir eden bir yere gittim.
Adam ekran kartini takti kart goruntu verdi bi şok oldum. Sonra vram testi yapti hepsi calisiyo kardesim niye getirdin bunu dedi gulerek.
Iyice goruntu verdigine emin olduktan sonra dedi ki.
Senin bilgisayarinda driver kurulu oldugundan goruntu vermiyor olabilir dedi. Eve git tak calistirmayi dene dedi eger goruntu vermezse kasayla beraber getir dedi.
Eve gidiyorum suan dua edin de calissin su lanet kart.