Neler Yeni

Ekran kartimin Miningde kullanildigini ogrendim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Pandemide çoğu internet kafe kapatıldı. Yapmayanlar bile o dönemde kazanç sağlamak için mecburen yaptı. Miningli kartlar sıkıntı değil ama internet kafe gibi yerlerden alırken 2 defa düşünmek lazım. Kullanım amaçları sadece mining değil çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
Valla ne diyim hocam buda size bi tecrübe olur geçmiş olsun . Ama goturdugunuz tamirci işini hakkı ile yapıyorsa kart uzun süreler sizi yine idare edecektir umarım.
tamirci sadece ekran karti tamir eden bir tamirci dukkani. ama karti baska bir yere gondermis gonderdigi adam tamir ediyor daha dogrusu test yapiyor. sorunu bulduktan sonra fiyat verecek o sekilde ben onaylarsam yapacak. yani tamir olmasi illa 2 3 ay sonra bozulacak demek degil oyle mi?

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
Korona döneminde kapanan internet kafelerin çoğu mining ile işi kurtardı.Zaten kafe çıkması bir kart alınmaz bence.
ya zaten oyle yuzum gulerek almadim ne yalan soyliyim icimde yine bi kurt vardi. ana bilgisayardan cikarinca bisey olmaz diyerek aldim. tecrube oldu benim icin de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pandemide çoğu internet kafe kapatıldı. Yapmayanlar bile o dönemde kazanç sağlamak için mecburen yaptı. Miningli kartlar sıkıntı değil ama internet kafe gibi yerlerden alırken 2 defa düşünmek lazım. Kullanım amaçları sadece mining değil çünkü.
hocam 2 kere dusunmeyi birakin direkt uzaklasmak lazim. pc tamirinden baska birsey icin int cafeye ugramayin

Aykut D.

80+ Gold
tamirci sadece ekran karti tamir eden bir tamirci dukkani. ama karti baska bir yere gondermis gonderdigi adam tamir ediyor daha dogrusu test yapiyor. sorunu bulduktan sonra fiyat verecek o sekilde ben onaylarsam yapacak. yani tamir olmasi illa 2 3 ay sonra bozulacak demek degil oyle mi?
Hocam kartı gerçekte göremediğim için bilemem ama 2 3 sene fix götürür ama tamirden 1 2 gün sonrada arıza yine yapabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
Hocam kartı gerçekte göremediğim için bilemem ama 2 3 sene fix götürür ama tamirden 1 2 gün sonrada arıza yine yapabilir.
kanka kart kozmetik olarak cok iyi. hani baksan bu kart acilmamis bile dersin. Neyse sorun neymis bi ogreneyim yarin ona gore yorum yapariz

Aykut D.

80+ Gold
ya zaten oyle yuzum gulerek almadim ne yalan soyliyim icimde yine bi kurt vardi. ana bilgisayardan cikarinca bisey olmaz diyerek aldim. tecrube oldu benim icin de

hocam 2 kere dusunmeyi birakin direkt uzaklasmak lazim. pc tamirinden baska birsey icin int cafeye ugramayin
Onun içinde ugranilmaz en iyisi el becerisi var ise kendi yapması.

Phanzox

80+ Silver
Tamir içinde uğramayın kazıklıyor çoğu yer.Tamir edicekseniz markanın yetkili servisine gidin.

Aykut D.

80+ Gold
kanka kart kozmetik olarak cok iyi. hani baksan bu kart acilmamis bile dersin. Neyse sorun neymis bi ogreneyim yarin ona gore yorum yapariz
Hocam gelişme olursa bildir merak ettim açıkçası

Tamir içinde uğramayın kazıklıyor çoğu yer.Tamir edicekseniz markanın yetkili servisine gidin.
Garantisi bitse bile gigabyte asus gibi firmalar bakım icin kart aliyorlarmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
ankarada gigabyte diye magaza hic gormedim olsa bile ilgileneceklwrin sanmam 6 senelik kart sonucta

Hocam gelişme olursa bildir merak ettim açıkçası

Garantisi bitse bile gigabyte asus gibi firmalar bakım icin kart aliyorlarmi?
bende zaten hani parasini falan gectim sorunu acayip merak ettim. Hani sorunsuz kullandigim kart birden goruntu vermedinya

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Koray Yıldız
bro adam karta 2500 dedi 1700 var kalanini maasta veririm dedim vermedim. O yuzden geri goturemem. Bu kart miningde kullanilmis desem para konusu acacak. 1 ay oldu
Nasıl tamir edecek ki kartı tamirci? Yorulmuş diye bi devre elemanı bozulmaz ki? Macunu tazeleyip 500tl almasın senden ettim diye?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,229
İsim
a l p e r
Nasıl tamir edecek ki kartı tamirci? Yorulmuş diye bi devre elemanı bozulmaz ki? Macunu tazeleyip 500tl almasın senden ettim diye?
reis kart cok isindiginda falan kapansa macun bitmis olabilirdi. Ama ben karti aldigimdan beri sorunsuz kullaniyordum bi tak cikar yaptim goruntu vermedi.

Aykut D.

80+ Gold
Gayette bozulur agam mekanik değil diye öyle gleir ama metal yorgunluğu gibi oda yorulur.

reis kart cok isindiginda falan kapansa macun bitmis olabilirdi. Ama ben karti aldigimdan beri sorunsuz kullaniyordum bi tak cikar yaptim goruntu vermedi.
Psu ne kullanıyorsunuz acaba ?

Top Bottom