sol alttan değiştirsene temel görüntü değil diğerini seç varsa
Speccy doğru bilgi vermiyor.Görüntü bağdaştırıcılarından ya da Speccy den bak bence.
Yani alev makinesi?NV44 A2.
Bu listedeki AGP ve PCI olmayan ekran kartlarından biri, tam model veremem ama.
![]()
Edit: Sanırım sende NVS 285 var, tam emin değilim.
https://www.hepsiburada.com/aniva-kirmizi-pratik-mangal-p-HBV00000CB5JA veya bunu alabilirsinÇok eski bir grafik kartı ve tam tamına 110nm. Üstelik 128 mb VRAM var, tek bir oyun bile oynayamazsın onunla. Ayrıca sürücüsünü yüklememişsin sanırım.
@henryGPU-Z indirip beni etiketler misin.
sürücüsü yokki slkadşlkÇok eski bir grafik kartı ve tam tamına 110nm. Üstelik 128 mb VRAM var, tek bir oyun bile oynayamazsın onunla. Ayrıca sürücüsünü yüklememişsin sanırım.
Bana donanım kimliği verbeyler burda model yazmıyor eski kartım garantide olduğu için pcciden beleşe aldım kart 1920-1080 bile desteklemiyor bi ihtimal valo açarmı açarsa kaç fps btw bu arada kart 8gbAlıntıyı görüntüle
knk dediklerini hiç anlamadımSen bu kartı bana ver sonra gür TP de hesap açıp kas o hesabı bana ver ve hangi kartı istiyorsan şöyle![]()
nasıl verimBana donanım kimliği ver
Aygıt yöneticisi >görüntü bağdaştırıcısı>hangi ekran kartı ise> sağ tıkla >özellikler>ayrıntılar>donanim kimlikleriknk dediklerini hiç anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl verim
Aygıt yöneticisi >görüntü bağdaştırıcısı>hangi ekran kartı ise> sağ tıkla >özellikler>ayrıntılar>donanim kimlikleri