Ekran kartımın özellikleri ?

Meran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Arkadaşlar bir hafta önce Asus Rog Strix RX 6600 XT modelimi aldım. Kart resmen gan çalıştırmıyor. Fan açtığındada ses yok. Öncelikle belirtmek isterim ki karttan çok memnunum amd ön yargımı ezdi yıltı geçti:)
*Kartın Tr incelemeleri yeterli seviyede değil. Yabancıların incelemerine baktım. Kartın üstünde mauel olarak yani elle ** modu ve performans modu aktifleştirmek mümkünmüş. Video anlatanlar yabancı ve altyazıda olmayınca pek anlayamadım. Bu modlardan hangisini açmak lazım? Yada dokunmamalı mıyım?
* Ek olarak karta amd yazılımını kuruyorum orda. E-spor/ performans/ özel/ güç modu gibi seçenekler sunuyor. Bu kartı hangi ayarlarda nasıl olarak kullanmalıyım ?
Yorum yazarak bilgi paylaşımında bulunan herkese tek tek teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar :)

Ekler

• 48A3FC7E-21AD-4779-870B-21BB03BC5435.png
    48A3FC7E-21AD-4779-870B-21BB03BC5435.png
    2 MB · Hit: 38
  • CD23A573-2E4F-4C6E-B12C-EAD63D1100DF.png
    CD23A573-2E4F-4C6E-B12C-EAD63D1100DF.png
    1.8 MB · Hit: 37
Kart üzerindeki anahtarı eğer oyun oynuyorsanız performans moduna alın.
AMD yazılımında da performans moduna alın.
Bilgisayarın güç seçeneklerinde de bilgisayarı Nihai Performans moduna alın.

Arkadaşlar bir hafta önce Asus Rog Strix RX 6600 XT modelimi aldım. Kart resmen gan çalıştırmıyor. Fan açtığındada ses yok. Öncelikle belirtmek isterim ki karttan çok memnunum amd ön yargımı ezdi yıltı geçti:)
*Kartın Tr incelemeleri yeterli seviyede değil. Yabancıların incelemerine baktım. Kartın üstünde mauel olarak yani elle ** modu ve performans modu aktifleştirmek mümkünmüş. Video anlatanlar yabancı ve altyazıda olmayınca pek anlayamadım. Bu modlardan hangisini açmak lazım? Yada dokunmamalı mıyım?
* Ek olarak karta amd yazılımını kuruyorum orda. E-spor/ performans/ özel/ güç modu gibi seçenekler sunuyor. Bu kartı hangi ayarlarda nasıl olarak kullanmalıyım ?
Yorum yazarak bilgi paylaşımında bulunan herkese tek tek teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar :)
Noktalı çıkmış. Kartın üstündeki çentikdr O/c modu ve performans modları var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart üzerindeki anahtarı eğer oyun oynuyorsanız performans moduna alın.
AMD yazılımında da performans moduna alın.
Bilgisayarın güç seçeneklerinde de bilgisayarı Nihai Performans moduna alın.
Doğrudur hocam . Oyun oynuyorum.

Geri