Ekran kartında kırmızı ışık yanıyor

Kaniel

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 650w psulu bir kasada Asus prime rtx 5070 ekran kartı çalıştırdım test etmek için kırmızı ışık yandı açmadan önce açılınca sonuyo ama pc kapanıyor kendi kendine sizce sorun ne

Kapalıyken yanması normal. Açıkken yanıyorsa bu genelde güç kablosunun takılmadığını ya da düzgün takılmadığını gösterir.

Arkadaşlar 650w psulu bir kasada Asus prime rtx 5070 ekran kartı çalıştırdım test etmek için kırmızı ışık yandı açmadan önce açılınca sonuyo ama pc kapanıyor kendi kendine sizce sorun ne
Grafik kartı yuvasında yada gpuda problem var demek bazende psu yetmezliği verebiliyormuş

Hocam bende asus prime rtx 5070 ekran kartı var. Aynı problem bendede var. çözebildiniz mi?

Hocam bende asus prime rtx 5070 ekran kartı var. Aynı problem bendede var. çözebildiniz mi?
evet hocam problem değilmiş ama benimki,sistemi kurdum hiçbir sorun yok ekran kartı kapalıyken kırmızı yanması çok normalmiş bu çalıştıgını gösteriyor ama açıkken yanıyorsa sıkıntı var demek, benimkinin diğer sorunuda arkadaşın sistemde denedik onunda psu kablolarından biri bozukmuş ondan kapanıodu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri