Driver yuklemeye çalıştık pc açınca yanmıyor ama 5 sn sonra kapanıyorKapalıyken yanması normal. Açıkken yanıyorsa bu genelde güç kablosunun takılmadığını ya da düzgün takılmadığını gösterir.
Grafik kartı yuvasında yada gpuda problem var demek bazende psu yetmezliği verebiliyormuşArkadaşlar 650w psulu bir kasada Asus prime rtx 5070 ekran kartı çalıştırdım test etmek için kırmızı ışık yandı açmadan önce açılınca sonuyo ama pc kapanıyor kendi kendine sizce sorun ne
Bencede psu da sorun var haftaya kasa gelsinde deneyeyimGrafik kartı yuvasında yada gpuda problem var demek bazende psu yetmezliği verebiliyormuş
Deneyebilirsen bi tanıdığın veya bilgisayarcıda denet, sorun gpuda mı anlayalımBencede psu da sorun var haftaya kasa gelsinde deneyeyim
Evet güç ile alakalıda olabilir. Anakartta ez debug ledlerde bir ışık yanıyor mu bu arada?Bencede psu da sorun var haftaya kasa gelsinde deneyeyim
Deneyebilirsen bi tanıdığın veya bilgisayarcıda denet, sorun gpuda mı anlayalı
hayır hocam yanmıyorEvet güç ile alakalıda olabilir. Anakartta ez debug ledlerde bir ışık yanıyor mu bu arada?
Hocam bende asus prime rtx 5070 ekran kartı var. Aynı problem bendede var. çözebildiniz mi?Arkadaşlar 650w psulu bir kasada Asus prime rtx 5070 ekran kartı çalıştırdım test etmek için kırmızı ışık yandı açmadan önce açılınca sonuyo ama pc kapanıyor kendi kendine sizce sorun ne
evet hocam problem değilmiş ama benimki,sistemi kurdum hiçbir sorun yok ekran kartı kapalıyken kırmızı yanması çok normalmiş bu çalıştıgını gösteriyor ama açıkken yanıyorsa sıkıntı var demek, benimkinin diğer sorunuda arkadaşın sistemde denedik onunda psu kablolarından biri bozukmuş ondan kapanıoduHocam bende asus prime rtx 5070 ekran kartı var. Aynı problem bendede var. çözebildiniz mi?