Açıkçası soğutması benim için önemli o kadar fark olur mu ?Pny ekran kartı hasarlıymış gainward Phoenix s almak mantıklı mı daha mı iyi olur daha mı kötü olur ne kadar fark eder. sistem acil lazım
Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir fark veya zarar olmaz.Açıkçası soğutması benim için önemli o kadar fark olur mu ?
Hayır hatta bence phoneix pny den daha iyi zaten biraz daha pahalıAçıkçası soğutması benim için önemli o kadar fark olur mu ?
Phoenix s olması kötü değil mi slim oliyor diye biliyorumHayır hatta bence phoneix pny den daha iyi zaten biraz daha pahalı
İnce ve slim olması daha sıcak ve kötü yapmaz mıHerhangi bir fark veya zarar olmaz.
Hayır yapmaz.Ekran kartlarında marka takıntısı yapmaya gerek yok,işini görür.Phoenix s olması kötü değil mi slim oliyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnce ve slim olması daha sıcak ve kötü yapmaz mı
Sıcaklık farkı ne kadar olur ve gürültüHayır yapmaz.Ekran kartlarında marka takıntısı yapmaya gerek yok,işini görür.
İkiside 3 fanlı, dediğim gibi herhangi bir fark olmaz.Bu ürünler üretilirken zaten mantik süzgecinden geçirilerek,testlere tabi tutularak hazırlanıyor, gürültü olmaz.Sıcaklık farkı ne kadar olur ve gürültü
Sıcaklık ve gürültü farkı olur mu hocam hangisi daha iyi birisi oc diğeri sKabul et hocam sorun olacağını sanmıyorum
Hocam sorun olmaz her gelen aynı şeyi söylüyor zaten al geçSıcaklık ve gürültü farkı olur mu hocam hangisi daha iyi birisi oc diğeri s
Hocam sen bu kartla ne yapacaksın oc yapacak mısın yük altında çalıştıracak mısın önemli olan bu oc için back plate metalse al geçSıcaklık ve gürültü farkı olur mu hocam hangisi daha iyi birisi oc diğeri s
Hocam genellikle oyun geliştirme ve yayın için kullanacağım back Plate metal mi bilmiyorumHocam sen bu kartla ne yapacaksın oc yapacak mısın yük altında çalıştıracak mısın önemli olan bu oc için back plate metalse al geç