o demirleri kes olmassa girişi yamult ama anlayabilir en olmadı yere at 2 3 kereİşte onu yapamıyorum ekran kartsız pc açılmıyor kasaya baktığında ekran kartı nerde dicek
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Ekran kartı işlemcisine zarar versem olmazmı acaba?Ben başardım ama 1660Tİ ile ekran kartını cipsetin etrafındaki küçük pinlere baskı uygula çipsete değil büyük ihtimalle işini.
Kumar normade açılır pederine dersin iş yaptırmıyor kendi kendine kapanıyor diyeSonradan tekrar açılmazmı soğuduğunda?
monitördeki hdmi kablosunun ucunu çıkartİşte onu yapamıyorum ekran kartsız pc açılmıyor kasaya baktığında ekran kartı nerde dicek
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
dostum üniversiteye gidiyorsun ve parayı babanamı veriyorsunMerhaba arkadaşlar ilk başta şunu söyliyeyim gerçekten troll bir konu değil gerçek anlamda yardıma ihtiyacım var.
Konu şu : Ben ekran kartımı sattım ve parasını babama verdim oda bende kalsın dedi tamam dedim.Fakat şimdi yeni bir ekran kartı buldum ve onu almak istediğimde.Babam ihtiyacın olmayan birşeyi niye alıyorum.Hani oyun oynamayı bırakmıştın vb. gibi şeyler söylüyor ve almıyor.Eskiden kalma yadigar bir ekran kartı var.O bozulunca alırız diyor yeni bir tanesini şuan ihtiyacın yok diyor.
Fakat 10 15 gün sonra üniye gideceğim için ve bölümüm yazılım mühendisliği olduğu için ekran kartına gerek var.Ama babam bunu anlamıyor.Sizden istediğim şu yazılımsal olarak ekran kartını kullanılmaz hale nasıl getirebilirim.Donanımsal olarak söylemiyorum yazılımsal olarak nasıl kullanılmaz hale getiririm ekran kartını.Dosya bozma siteleri olduğu gibi ekran kartı bozma vb. şeyler varmıdır.Fakat sadece ekran kartını bozmak istiyorum.İçindeki işlemci vb. diğer tüm parçalar pahalı parçalar onlara zarar gelmesini istemiyorum.
Eğer yazılımsal olmasa bile donanımsal olarak nasıl bozacağımıda kullanılmaz hale getireceğimide söylerseniz en son çare onu denerim.Fakat çekiçle vurulmuş gibi bir görüntü olsun istemiyorum bir bobinini patlatmak gibi çıkarmak gibi şeyler olursa daha iyi olur.
Ekran kartım : GeForce GT 430
Gözden çıkardın isen sok soğutucu bloğu yollarin birkaçını tornavida ile kazıEkran kartı işlemcisine zarar versem olmazmı acaba?
Babana güzelce anlat derdini ekran kartını bozup bir de almazsa sıkıntıMerhaba arkadaşlar ilk başta şunu söyliyeyim gerçekten troll bir konu değil gerçek anlamda yardıma ihtiyacım var.
Konu şu : Ben ekran kartımı sattım ve parasını babama verdim oda bende kalsın dedi tamam dedim.Fakat şimdi yeni bir ekran kartı buldum ve onu almak istediğimde.Babam ihtiyacın olmayan birşeyi niye alıyorum.Hani oyun oynamayı bırakmıştın vb. gibi şeyler söylüyor ve almıyor.Eskiden kalma yadigar bir ekran kartı var.O bozulunca alırız diyor yeni bir tanesini şuan ihtiyacın yok diyor.
Fakat 10 15 gün sonra üniye gideceğim için ve bölümüm yazılım mühendisliği olduğu için ekran kartına gerek var.Ama babam bunu anlamıyor.Sizden istediğim şu yazılımsal olarak ekran kartını kullanılmaz hale nasıl getirebilirim.Donanımsal olarak söylemiyorum yazılımsal olarak nasıl kullanılmaz hale getiririm ekran kartını.Dosya bozma siteleri olduğu gibi ekran kartı bozma vb. şeyler varmıdır.Fakat sadece ekran kartını bozmak istiyorum.İçindeki işlemci vb. diğer tüm parçalar pahalı parçalar onlara zarar gelmesini istemiyorum.
Eğer yazılımsal olmasa bile donanımsal olarak nasıl bozacağımıda kullanılmaz hale getireceğimide söylerseniz en son çare onu denerim.Fakat çekiçle vurulmuş gibi bir görüntü olsun istemiyorum bir bobinini patlatmak gibi çıkarmak gibi şeyler olursa daha iyi olur.
Ekran kartım : GeForce GT 430
Benim banka hesabımda iş yerimde bir çok kişiye para yolladığım aldığım için para arada kaynar diye gönderdim.dostum üniversiteye gidiyorsun ve parayı babanamı veriyorsun
O zaman almak zorunda iş yeri pcsi çünkü .dBabana güzelce anlat derdini ekran kartını bozup bir de almazsa sıkıntı