Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartını nasıl bozarım?

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Gözden çıkardın isen sok soğutucu bloğu yollarin birkaçını tornavida ile kazı
Gözden çıkardım hocam yapacağım birazdan yarın sabahta pcyi açtığında beni uyandırır ekrana görüntü gelmiyor vb. diye derim şu şu şeyler patlamış falan o zaman inanır fakat yazılım gibi bir şey olsaydı oda iyi olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu bozulursa alırız konuşmasından sonra bozulması şüpheli olmaz mı ?
o konuşmayı 1 2 ay önce yaptık işte o 1 2 ay zarfında ihtiyacım yoktu o yüzden şüphe uyandırmaz zaten eski 8 9 senelik ekran kartı bozuldu dersem sıkıntı etmez.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Olmazsa chipsetin üstüne 2 çeşit termal macun dök 1 isi beyaz 1 gri olsun yakacaktır küçük chipset parçalarını
Bence ekran kartının çipine zarar verdiğimde açılmaz diye düşünüyorum artık.Eğer açılırsada gerçekten emektar ekran kartı derim saygı duyarım :D

LethaX

80+ Bronze
Gözden çıkardım hocam yapacağım birazdan yarın sabahta pcyi açtığında beni uyandırır ekrana görüntü gelmiyor vb. diye derim şu şu şeyler patlamış falan o zaman inanır fakat yazılım gibi bir şey olsaydı oda iyi olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o konuşmayı 1 2 ay önce yaptık işte o 1 2 ay zarfında ihtiyacım yoktu o yüzden şüphe uyandırmaz zaten eski 8 9 senelik ekran kartı bozuldu dersem sıkıntı etmez.
Hocam ekrana görüntü gelmeyecek şekilde bir parçayı sök açmaya çalışsın görüntü alamasın işte ekran kartından dolayı dersin. Ramleri sök mesela.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Hocam ekrana görüntü gelmeyecek şekilde bir parçayı sök açmaya çalışsın görüntü alamasın işte ekran kartından dolayı dersin. Ramleri sök mesela.
Tamam hocam birazdan yapacağım eğer benden mesaj gelmezse bilinki işe yaramıştır :D

Harun01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Harun Gündel
Ramlarin yuvasını hafif dışarı oynat yada işlemcinin stok fanını tam oturtma gene görüntü vermez tecrübe ettim👌

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
Bana gönderebilirsin arkadasima çok lazımmış de hemde yalan söylememis olursun LoL

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Merhaba arkadaşlar ilk başta şunu söyliyeyim gerçekten troll bir konu değil gerçek anlamda yardıma ihtiyacım var.
Konu şu : Ben ekran kartımı sattım ve parasını babama verdim oda bende kalsın dedi tamam dedim.Fakat şimdi yeni bir ekran kartı buldum ve onu almak istediğimde.Babam ihtiyacın olmayan birşeyi niye alıyorum.Hani oyun oynamayı bırakmıştın vb. gibi şeyler söylüyor ve almıyor.Eskiden kalma yadigar bir ekran kartı var.O bozulunca alırız diyor yeni bir tanesini şuan ihtiyacın yok diyor.
Fakat 10 15 gün sonra üniye gideceğim için ve bölümüm yazılım mühendisliği olduğu için ekran kartına gerek var.Ama babam bunu anlamıyor.Sizden istediğim şu yazılımsal olarak ekran kartını kullanılmaz hale nasıl getirebilirim.Donanımsal olarak söylemiyorum yazılımsal olarak nasıl kullanılmaz hale getiririm ekran kartını.Dosya bozma siteleri olduğu gibi ekran kartı bozma vb. şeyler varmıdır.Fakat sadece ekran kartını bozmak istiyorum.İçindeki işlemci vb. diğer tüm parçalar pahalı parçalar onlara zarar gelmesini istemiyorum.

Eğer yazılımsal olmasa bile donanımsal olarak nasıl bozacağımıda kullanılmaz hale getireceğimide söylerseniz en son çare onu denerim.Fakat çekiçle vurulmuş gibi bir görüntü olsun istemiyorum bir bobinini patlatmak gibi çıkarmak gibi şeyler olursa daha iyi olur.

Ekran kartım : GeForce GT 430
Tavisyem fanını çek, ısındığından kendini kapatır. Sonra baban yeni kart alınca satarsın kartı. Açıklamasına da fanıyla oynadım bilerek ısıdan kapattırdım vs yazarsın. Ucuzdan satarsın cebine ekstra para girer.
Bu konuyu tamirci ile de konuş, o da bozuldu he he desin tamam. Mis gibi çözüm.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
Tavisyem fanını çek, ısındığından kendini kapatır. Sonra baban yeni kart alınca satarsın kartı. Açıklamasına da fanıyla oynadım bilerek ısıdan kapattırdım vs yazarsın. Ucuzdan satarsın cebine ekstra para girer.
Bu konuyu tamirci ile de konuş, o da bozuldu he he desin tamam. Mis gibi çözüm.
Hocam babam o kadar bilgisiz biri değil işte sorun orada eğer dediğiniz gibi bilgisiz birisi olsaydı konuyu açmazdım direk kabloyu yarım takardım yine çalışmıyor derdim fakat bu konularda bilgili.Pcyi çıkarıp bakar yani kablosu çıkmış vesaire.

Top Bottom