Hayırwindows 10 64 bit mi kullanıyorsun
Valorant oynarken güncel değil diyor o yüzden yazmak istedimBu kartın driverına bakmak ne kadar mantıklı tartışılır.
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valorant oynarken güncel değil diyor o yüzden yazmak istedim
SaolGrafik Sürücüsü - GeForce 342.01 Driver | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
Yardımcı oldular saolunBilgisayarın masaüstü değil mi ve işletim sistemin nedir ?
windows 10 64 bit mi kullanıyorsun
Burdan geforce seç. Sonra geforce 200 series. Sonra da GTS 250. son sürümü indir.![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
bir şey soracağım ben ya işlemci ya da ekran kartına upgrade yapacam sadece Valorant oynuyorum hangisine yapsam acaba işlemci odaklı deniliyor Valorant siz ne dersiniz? Ekran kartı olarak 750ti düşünüyorum işlemci olarak bi bilgin yok 2 sini birden yapamam şu an ne dersiniz hangisi daha iyi olur ?Bilgisayarın masaüstü değil mi ve işletim sistemin nedir ?
Pardon gördüm şimdi.Yardımcı oldular saolun
bir şey soracağım ben ya işlemci ya da ekran kartına upgrade yapacam sadece Valorant oynuyorum hangisine yapsam acaba işlemci odaklı deniliyor Valorant siz ne dersiniz? Ekran kartı olarak 750ti düşünüyorum işlemci olarak bi bilgin yok 2 sini birden yapamam şu an ne dersiniz hangisi daha iyi olur ?
Ne önerirsin peki 2.el alacam yaklaşık bütçem 350-500 tl arası ?Pardon gördüm şimdi.
Ekran kartı benim eski PC den iyi bence valorant için gerek kalmayabilir. İşlemcini düşük buldum ben.