Ekran kartını pcı express sokeyine taktıktan sonra arkadaki vida yerlerinden sabitle eğer 8 pin soket varsa aşşağıda gözüken fileli kabloda 8 pinli ise onu takabilirsin. Ama eğer 8x2 16 pin varsa ikisinede kablo bağlaman gereklidir, tek tarafını takarsan çalışmaz, çalışırsa bile hiç sağlıklı olmaz.
Soldaki yere vida sağdaki yere de kabloları takman lazim
evet tam oturmuş görünüyor. sol taraftaki boşluğa vida takman lazım ekran kartını tutması için. bir de psu dan gelen 8 pinlik kabloyu önde gözüken girişe takman iyice oturtman gerekli. sonra monitörü kabloyla *ekran kartındaki porta* bağlaman gerek. sonrasında bilgisayar açılınca geforge experience den driverları kur işlem bitti.acaba yerine tam oturdu mu ve şimdi kablo bağlamam gerekiyor mu
şu an her şey iyi hoşta ben boşta kablo göremiyorum burada acaba o kablo neredeevet tam oturmuş görünüyor. sol taraftaki boşluğa vida takman lazım ekran kartını tutması için. bir de psu dan gelen 8 pinlik kabloyu önde gözüken girişe takman iyice oturtman gerekli. sonra monitörü kabloyla *ekran kartındaki porta* bağlaman gerek. sonrasında bilgisayar açılınca geforge experience den driverları kur işlem bitti.
Aşağıya kablo gidiyor bak o kabloşu an her şey iyi hoşta ben boşta kablo göremiyorum burada acaba o kablo nerede
Aynen sanırım o örgülü kablo alttakiAşağıya kablo gidiyor bak o kablo