Fotoğraf lazım,sistemin lazım kahin olmadığımız için bilemiyoruz.Ekran kartının ekrana yeşil renk vermesi ne oluyor sorum bu yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı çalışıyor manasına gelir mi
Hayır normal değil ya ekran kartı sıkıntılı ya başka bir parça veya kabloda sıkıntı var dönüştürücü filan mı kullanıyorsun ?Alıntıyı görüntüle
Böyle sistem eski core duo 2 var diğer parçaları bilmiyorum çünkü bakamıyorum
Ya ekran kartında sıkıntı var eğer hep böyle ise ya da kabloda farklı kablo kullan veya ekran kartını tam tak yerineyok kullanmıyorum
Sistemi çalıştırdıktan sonra ne oluyor anlatırmısın?hayır
ekran kartından bayağı gürültülü bir ses geliyor ve direk siyah ekran var zaten formatta atılması gerekiyor maalesef ekran gelmiyor hiçbir şekilde diğer her şey sorunsuz çalışıyorSistemi çalıştırdıktan sonra ne oluyor anlatırmısın?
Yeşil ekran fotoğrafını ne yapacaksın ?Fotoğraf lazım,sistemin lazım kahin olmadığımız için bilemiyoruz.
Galiba formatla düzelecek bir şey değil.ekran kartından bayağı gürültülü bir ses geliyor ve direk siyah ekran var zaten formatta atılması gerekiyor maalesef ekran gelmiyor hiçbir şekilde diğer her şey sorunsuz çalışıyor
Bilmem napıyım brom sence hiç düşünmedimYeşil ekran fotoğrafını ne yapacaksın ?