Ekran kartları fiyatları

Reaksiyon skoru
95
Uzun zaman sonra şöyle bi ekran kartları fiyatlarına bakayım dedim 1660 super ekran kartını 4000 lira civarında satıyor bütün satıcılar. Gerek ikinci el siteleri olsun gerekse zar zor bulunan stoktaki satıcılar olsun fiyatların bu denli artmasının sebebi nedir arkdaşlar

Mining ve stok sorunu.

Uzun zaman sonra şöyle bi ekran kartları fiyatlarına bakayım dedim 1660 super ekran kartını 4000 lira civarında satıyor bütün satıcılar. Gerek ikinci el siteleri olsun gerekse zar zor bulunan stoktaki satıcılar olsun fiyatların bu denli artmasının sebebi nedir arkdaşlar
doların artmasını fırsata çevirmek

Mining yapan insanlar karlı olduğundan dolayı ekran kartı alıyor ve ekran kartı kalmıyor ,corona kaynaklı nakliye ve üretim sorunlarıda cabası.

Mining yapanlar ekran kartlarina saldirdiklari icin oyunculara kalmiyor ve stok az oldugu icin pahali satiliyor.

Mining ve stok sorunu

Geri