Neler Yeni

Ekran kartları neden yok diyoruz bizde demek ki hepsi buradaymış :D

bu nedir abi
asıl merak ettiğim şey öyle bir sistemi kurabilmek için o kadar parayı nereden buldun ve böyle bir işe yatırım yaparken hiç korkmadın mı 😮

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Çalındığını hayal dahi edemiyorum allah korusun...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günde 30bin 40bin tl bırakıyor mudue acana

Günlük 2900 tl mi 😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Günde 30bin 40bin TL bırakıyor mudue acana
bence 30-40 bırakmasa bile 20 burakıyordur heralde

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Günde 30bin 40bin TL bırakıyor mudue acana

Günlük 2900 TL mi 😳
harbi mi 2900tl miymiş 😮

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Aslında yanlış düşünen arkadaş çok sanki çok kartla girsek çok hızlı amorti ediyoruz çok fazla kâr ediyoruz mantığıyla bakıyorlar bence herkes bu olayı kendi bütçesine indirgemeli.6 kart 1 anakart 1 power'dan oluşan sistem şuan kendini 7-8 ayda amorti ediyorsa 1milyon tl lik sistem de öyle yapacak bazı arkadaşlar amorti süresini kısalacak daha hızlı amorti edecek vesaire gibi konuşuyor bana 20k getirse 7-8 ayda yeterli ise öyle bi sistem kurar geçerim bu videoda 8-9 ayda amorti edecek yine adam ama tabi sonrası için işler değişir amorti sonrası 20k ile girenden fazla kazanır bu ayrı bi olay ama arkadaşlar bu olay 6 kartla da olsa 1000 kartla da olsa matematiksel olarak yatırdığının "aynı" katını geri getiriyor :)

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
Birini bana verse keşke

cyberpunk 2077 ye bu kadar ekran kartıyla girdikten sonra FPS: ∞

Aslında yanlış düşünen arkadaş çok sanki çok kartla girsek çok hızlı amorti ediyoruz çok fazla kâr ediyoruz mantığıyla bakıyorlar bence herkes bu olayı kendi bütçesine indirgemeli.6 kart 1 anakart 1 power'dan oluşan sistem şuan kendini 7-8 ayda amorti ediyorsa 1milyon TL lik sistem de öyle yapacak bazı arkadaşlar amorti süresini kısalacak daha hızlı amorti edecek vesaire gibi konuşuyor bana 20k getirse 7-8 ayda yeterli ise öyle bi sistem kurar geçerim bu videoda 8-9 ayda amorti edecek yine adam ama tabi sonrası için işler değişir amorti sonrası 20k ile girenden fazla kazanır bu ayrı bi olay ama arkadaşlar bu olay 6 kartla da olsa 1000 kartla da olsa matematiksel olarak yatırdığının "aynı" katını geri getiriyor :)
hocam burada asıl olay şunu unutmamak tamam 1m yi 1 yılda amorti etti diyelim diğer yıllardaki para direk cugga cebe miss gibi para az parada değil aylık

2-3 yılda şahinden bmw lere audilere bindirir

Top Bottom