Ekran Kartsız Sistem Nasıl ? Daha sonra 850w yeter mi ?

actn97

80+
Reaksiyon skoru
27
Şimdilik ekran kartsız bu sistemi almayı düşünüyorum daha sonra 5080 ve 2 adet daha 16gb ram eklemesi yapmayı düşünüyorum. 850W pusu eklemelerden sonra yeterli gelir mi ?

Ekler

• sss111.webp
    sss111.webp
    58.2 KB · Hit: 40

Bu iki siteye sistem bileşenlerini girerek ne kadar watt kullandığını görebilirsin. Burada çıkan değer, bileşenlerin maksimum performans ile çalıştığı durum için hesaplanır. Yani bilgisayar boşta iken çok daha az watt tüketir. Bu yüzden watt değerin yüksek görünürse endişelenme; hiçbir zaman tüm bileşenler aynı anda tam güçte çalışmaz. Ancak ekstra ses sistemi, direksiyon seti veya farklı donanımlar eklersen tüketim artabilir.

Şimdilik ekran kartsız bu sistemi almayı düşünüyorum daha sonra 5080 ve 2 adet daha 16gb ram eklemesi yapmayı düşünüyorum. 850W pusu eklemelerden sonra yeterli gelir mi ?
RAM'ler neredeyse hiç watt çekmiyorki zaten? Bir şey olmaz onları değiştirmenden dolayı. 850W yeterli. İçindeki PSU berbat değil. C+ seviyesinde.

sistemde herhangi bir değişiklik yapılabilir dediğiniz kısım var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM'ler neredeyse hiç watt çekmiyorki zaten? Bir şey olmaz onları değiştirmenden dolayı. 850W yeterli. İçindeki PSU berbat değil. C+ seviyesinde.
psu ve kasayı değiştirmeli miyim ?

Son düzenleme:
Geri