Ekran kartsız sistem

Reaksiyon skoru
3
AMD Ryzen 9 9950x3d işlemcili sistem toplamayı düşünüyorum şuan ekran kartına para kalmadı ekran kartı alana kadar böyle kullansam bir sorun olur mu gündelik işler (video,website tarzı)

Yanlış Bilgilendirme
AMD Ryzen 9 9950x3d işlemcili sistem toplamayı düşünüyorum şuan ekran kartına para kalmadı ekran kartı alana kadar böyle kullansam bir sorun olur mu gündelik işler (video,website tarzı)
Görüntü gelmez hocam AMD'de işlemci adında G olması, INTEL'de F olmaması lazım.

Görüntü gelmez hocam AMD'de işlemci adında G olması, INTEL'de F olmaması lazım.
Ryzen 9 9950X3D işlemcilerin içinde dahili grafik birimi bulunuyor.
Ekran kartı takana kadar monitör kablosunu anakartın üzerindeki HDMI veya DisplayPort çıkışına takmayı unutmayın. Kartı alınca oradan söküp karta takarsınız.
Gönül rahatlığıyla toplayabilirsiniz.

Kullanırsın işlemcide dahili gpu mevcut ama bu kadar pahalı bir işlemciye neden ihtiyacınız var merak ettim . Bunun yerine 9700x gibi bir işlemci alıp ekran kartına bütçe ayırabilirsiniz

Ryzen 9 9950X3D işlemcilerin içinde dahili grafik birimi bulunuyor.
Ekran kartı takana kadar monitör kablosunu anakartın üzerindeki HDMI veya DisplayPort çıkışına takmayı unutmayın. Kartı alınca oradan söküp karta takarsınız.
Gönül rahatlığıyla toplayabilirsiniz.
Grafik birimi yok ki görüntü gelmez

Grafik birimi yok ki görüntü gelmez
Dostum mesajına hayran kaldım, bir an AMD CEO'su Lisa Su bile okusa "Acaba ben işlemciye grafik koymayı mı unuttum?" diye şüpheye düşerdi. :)

Ama maalesef internetiniz biraz pingli geliyor sanırım, çünkü o bahsettiğiniz kural tarih olalı yıllar oldu.
AMD, Ryzen 7000 serisinden beri işlemcilerin içine standart olarak RDNA2 grafik birimi koyuyor.
Sadece sonunda F yazanlarda grafik yok.
Bahsi geçen 9950X3D modelinde dahili grafik VARDIR. Kabloyu takarsın, görüntüyü alırsın. milattan önceki "G olmazsa görüntü gelmez" ezberleriyle insanları yanlış yönlendirmeyelim. Bilgi kirliliği yapmadan önce küçük bir Google araması yapmak bedava. Bak bu yazdıklarım da bir bilgi.

Dostum mesajına hayran kaldım, bir an AMD CEO'su Lisa Su bile okusa "Acaba ben işlemciye grafik koymayı mı unuttum?" diye şüpheye düşerdi. :)

Ama maalesef internetiniz biraz pingli geliyor sanırım, çünkü o bahsettiğiniz kural tarih olalı yıllar oldu.
AMD, Ryzen 7000 serisinden beri işlemcilerin içine standart olarak RDNA2 grafik birimi koyuyor.
Bahsi geçen 9950X3D modelinde dahili grafik VARDIR. Kabloyu takarsın, görüntüyü alırsın. milattan önceki "G olmazsa görüntü gelmez" ezberleriyle insanları yanlış yönlendirmeyelim. Bilgi kirliliği yapmadan önce küçük bir Google araması yapmak bedava. Bak bu yazdıklarım da bir bilgi.
Tam ben yazıyordum eline sağlık :)

Kusura bakma kral milattan önce kaldık biz bilgilendirme için teşekkürler

Kullanırsın dahili grafik birimi var gündelik işlerde herhangi bir sorun yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,564
Üyeler
186,210
Son üye
niroieth
Geri