Microsoft Edge de olmadı. Ama artık hep microsoft edge mikullanıcamFarklı tarayıcıdan dener misin?
Opera kullanMicrosoft Edge de olmadı. Ama artık hep microsoft edge mikullanıcam
Arkadaşa katılıyorum opera ztn bir çok tarayıcıdan daha iyiMicrosoft Edge de olmadı. Ama artık hep microsoft edge mikullanıcam
Ama chrome u seviyordum. Bunun bir çözümü yok mu?Opera kullan
Biraz klasik olucak ama silip bidaha yüklemeyi deneyinAma chrome u seviyordum. Bunun bir çözümü yok mu?
Bence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var pc den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsunAma chrome u seviyordum. Bunun bir çözümü yok mu?
Ayn öyle kendi içinde whatsap web varBence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var PC den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsun
Denerim ama 10 yıldır falan chrome kullanıyorum, bırakmak zor olurBence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var PC den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsun
Ama arkadaşlar sonuçta burda bir sorun var. Aynı sorun opera da olunca onu da silip yandex mi kullanıcam. Bence sornu çözmeye çalışmalıyızBence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var PC den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsun
MS Edge ile Chrome aynı tabanlı zaten. MS Edge iyidir.Ama chrome u seviyordum. Bunun bir çözümü yok mu?
Pc den chrome nin tüm dosyalarini sil c de Microsoft dosyasinin icinde olur genelde onuda sil sonra tekrar kurDenerim ama 10 yıldır falan chrome kullanıyorum, bırakmak zor olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama arkadaşlar sonuçta burda bir sorun var. Aynı sorun opera da olunca onu da silip yandex mi kullanıcam. Bence sornu çözmeye çalışmalıyız
Tamam o zaman sorunu çözmek yerine halının altına tıkalım.MS Edge ile Chrome aynı tabanlı zaten. MS Edge iyidir.
Opera'yı sadece WhatsappWeb için kullanmak gereksiz zaten Whatsapp'ın kendi masaüstü uygulaması çıktı indirebilirsiniz.
![]()
Download WhatsApp for iOS, Mac and PC
Download WhatsApp on your mobile device, tablet or desktop and stay connected with reliable private messaging and calling. Available on Android, iOS, Mac and Windows.www.whatsapp.com
Şimdi deneyemicem geç oldu uyumam lazım. Yarın tekrar çözmeye çalışırım. Yardım etmeye çalıştığınız için sağolunPC den chrome nin tüm dosyalarini sil c de Microsoft dosyasinin icinde olur genelde onuda sil sonra tekrar kur