Neler Yeni

Ekrana bir şeyler oluyor. Endişelenmeli miyim?

Ama chrome u seviyordum. Bunun bir çözümü yok mu?
Bence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var pc den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsun

Bence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var PC den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsun
Denerim ama 10 yıldır falan chrome kullanıyorum, bırakmak zor olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence operaya alisinca daha iyi oluyor hiç denedinmi bilmiyorum ama kendi adblockeri var vpni var PC den kopyaladigin metini telefona atabiliyorsun
Ama arkadaşlar sonuçta burda bir sorun var. Aynı sorun opera da olunca onu da silip yandex mi kullanıcam. Bence sornu çözmeye çalışmalıyız

Ama chrome u seviyordum. Bunun bir çözümü yok mu?
MS Edge ile Chrome aynı tabanlı zaten. MS Edge iyidir.
Opera'yı sadece WhatsappWeb için kullanmak gereksiz zaten Whatsapp'ın kendi masaüstü uygulaması çıktı indirebilirsiniz.

Denerim ama 10 yıldır falan chrome kullanıyorum, bırakmak zor olur

Ama arkadaşlar sonuçta burda bir sorun var. Aynı sorun opera da olunca onu da silip yandex mi kullanıcam. Bence sornu çözmeye çalışmalıyız
Pc den chrome nin tüm dosyalarini sil c de Microsoft dosyasinin icinde olur genelde onuda sil sonra tekrar kur

MS Edge ile Chrome aynı tabanlı zaten. MS Edge iyidir.
Opera'yı sadece WhatsappWeb için kullanmak gereksiz zaten Whatsapp'ın kendi masaüstü uygulaması çıktı indirebilirsiniz.
Tamam o zaman sorunu çözmek yerine halının altına tıkalım.

PC den chrome nin tüm dosyalarini sil c de Microsoft dosyasinin icinde olur genelde onuda sil sonra tekrar kur
Şimdi deneyemicem geç oldu uyumam lazım. Yarın tekrar çözmeye çalışırım. Yardım etmeye çalıştığınız için sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,639
Üyeler
173,227
Son üye
ArelAta
Geri