Ekrana görüntü gelmiyor.

Halbrand

80+
Reaksiyon skoru
1
Başlıktada belirttiğim gibi ekrana görüntü gelmiyor.
M5a97 anakart 2X3 ram ramleri 4 slottada tek tek denedim.Tüm fanlar çalışıyor mouse ve klavyeninde ışığı yanıyor.ama ekrana görüntü gelmiyor.Anakartın gümlemiş ihtimali var mı:) yada 3 ram in aynı anda bozulma ihtimali :)

Psununda gümleme ihtimali var. Fanları, ledleri çalıştırması düzgün çalıştığı anlamına gelmez.
Kasayı komple test etmek gerek.

Psununda gümleme ihtimali var. Fanları, ledleri çalıştırması düzgün çalıştığı anlamına gelmez.
Kasayı komple test etmek gerek.
Farklı psu da denedim yine aynı eğer 3 ram aynı anda bozulmadıysa anakart öldü gibi :)Kısa devre vs varsa bi elektronikçi anakartı tamir edebilirmi 15-20 gün sonra yeni kasa gelecek o yüzden yeni anakart almak istemiyorum..

1. Adım ramlerinizi bütün slotlarda deneyin mümkünse başka bi çalışan sistemden söküp takmak
2.adım bios pilini çıkararak biosu sıfırlamak bunun nasıl yapıldığını internetten bakabilirsiniz
3.adım yanlış hatırlamıyor sam m5a97 anakartlarda onboard yok diye biliyorum başka bi yerde denemelik bi ekran kartı ile deneyin
4.adım psunuzu başka psu ile değiştirin sanırım yapmışsınız yazdım yinede
5.adım sistemi bide uzay montaj yaparak deneyim
6.adım işkemcinizi sökebiliyorsanız işlemcinin pimlerini kontol edin herhangi bi eğiklik bozukluk varsa işlemci kaynaklı olabilir
7.adım kablolarınızı kontol edin başka bi kablo ile deneyin

Farklı psu da denedim yine aynı eğer 3 ram aynı anda bozulmadıysa anakart öldü gibi :)Kısa devre vs varsa bi elektronikçi anakartı tamir edebilirmi 15-20 gün sonra yeni kasa gelecek o yüzden yeni anakart almak istemiyorum..
Ufak tefek sorunları tamir edilebilir. Etrafınızdakilere sorun bakalım bilgili olanı var mı
PSU gibi Ekran kartınıda mı test edebildiniz mi? 3 Ramin aynı anda bozulması için anakartında hasar görmesi gerekir.

Ufak tefek sorunları tamir edilebilir. Etrafınızdakilere sorun bakalım bilgili olanı var mı
PSU gibi Ekran kartınıda mı test edebildiniz mi? 3 Ramin aynı anda bozulması için anakartında hasar görmesi gerekir.
Ekran kartı da denedim bios pilinide çıkarıp taktım.İşlemci fanını söktüm gayet güzel ısınıyo :)pinleride normal.Zaten pc durduk yere gitti.uzun zamandır aktif olarak kullanıyodum.

Geri