- Konu Sahibi Konu Sahibi
Emre bey merhabaalr tekrardan eski ekran kartimi taktım görüntü geldi fakat ilk başta GOP ibareli bir sey geldi ingilizce yazilar vardi f1 e bastım fakat uzun bir sure beklememe ragmen bir şey olmadı bende yeniden başlattım ve suan fotograftaki yerde kaldıAklıma başka yol gelmiyor hocam maalesef. Ekran kartın sorun çıkarmış olabilir. Elinde eski ya da başka bir ekran kartı var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ekran geldi şimdi ne yapmaliyim Windows geldi bu arada 11 kullanıyorum ne yapmalıyımEmre bey merhabaalr tekrardan eski ekran kartimi taktım görüntü geldi fakat ilk başta GOP ibareli bir sey geldi ingilizce yazilar vardi f1 e bastım fakat uzun bir sure beklememe ragmen bir şey olmadı bende yeniden başlattım ve suan fotograftaki yerde kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ekran geldi şimdi ne yapmaliyim Windows geldi bu arada 11 kullanıyorum ne yapmalıyımEmre bey merhabaalr tekrardan eski ekran kartimi taktım görüntü geldi fakat ilk başta GOP ibareli bir sey geldi ingilizce yazilar vardi f1 e bastım fakat uzun bir sure beklememe ragmen bir şey olmadı bende yeniden başlattım ve suan fotograftaki yerde kaldı