EKRANA ORTADAN VE ALTTAN BAKINCA EKRAN KARANLIK GÖZÜKÜYOR

Arka panel aydınlatmasında sorun olabilir. Laptop paneli IPS panel değil mi?

Evet IPS panel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopun tam modeli nedir atabilir misin
laptopun tam modeli nedir atabilir misin

Pardon tn panel

Son düzenleme:
Evet IPS panel

Pardon yanlış bakmışım tn panelmiş

Pardon yanlış bakmışım tn panelmiş
ben de bunu tahmin ediyordum tn panelde aşağıdan sağdan soldan baktığında bu kararmalar çok normal görüş açısı çok kısılı en iyi açı ipste sıralama şu şekilde ips > va > tn şeklinde.

TN panelde sağdan, soldan, aşağıdan ve yukarıdan bakınca görüntüde bozulmalar arkadaşların dediği gibi normal fakat tam karşıdan dik olarak bakınca bozulmaması gerekiyor. Dik bakarken de oluyor mu sorun?

TN panelde sağdan, soldan, aşağıdan ve yukarıdan bakınca görüntüde bozulmalar arkadaşların dediği gibi normal fakat tam karşıdan dik olarak bakınca bozulmaması gerekiyor. Dik bakarken de oluyor mu sorun?
Evet dik bakarken oluyo , sadece yukarıdan bakarken bı sorun olmuyo

Bahsettiğiniz sorun normal değil hocam. Arka plan aydınlatmasında ya da difüzöründe sorun olabilir ekranın. Görsel yüklerseniz daha net anlaşılabilir.

@Bayram Arslan
TN panelde çok normal durum. 2 ekranla (biri IPS laptop biri TN monitor) koltukta oturup çalışıyorum. Alttan bakınca TN paneldeki üst kısmı okuyamıyorum tam. Doğrulmak zorunda kalıyorum. IPS de öyle bir sorun yok. Açını hafif değiştirsen bile TN panelde görünürlük azalır. Anormal bir durum yok. TN panel laptoplar ondan ucuz.

@Bayram Arslan
TN panelde çok normal durum. 2 ekranla (biri IPS laptop biri TN monitor) koltukta oturup çalışıyorum. Alttan bakınca TN paneldeki üst kısmı okuyamıyorum tam. Doğrulmak zorunda kalıyorum. IPS de öyle bir sorun yok. Açını hafif değiştirsen bile TN panelde görünürlük azalır. Anormal bir durum yok. TN panel laptoplar ondan ucuz.
Bendede aynı sorun oluyor teşekkür ederim acaba garantiye yollasak çözülür mü bi şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,886
Üyeler
184,696
Son üye
Ynsemrewq
Geri