Neler Yeni

Ekranda çizgiler çıkıyor

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
Arkadaşlar merhaba biraz önce kartı 2. el olarak aldım. Sahibi sorunsuz kart demişti. Ekranda kırmızı çizgiler çıkıyor. Bilgisayar sürekli ekranı kesiyor. Ekran gidip geliyor. Sürücüsünü de indirdim güncel olanı. Kart Zotac GTX 660 Ti GDDR5 192 bit 2 GB. PSU 600W Xigmatek. Acaba voltaj ayarları vs mi gerekiyor veya PSU yetersiz mi kalıyor? Kartın temizliği bayağıdır yapılmamış macunu kurumuş ve içi toz. Bilgisi olanlar yardım etsin 1 gün deneme sürem var kartı. Bozuksa geri vereceğim.

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
Senin iade edesin yok.ne desek boş
Sen kullan kullanabildigin kadar. Yani kartı vermemek için bahane arıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eksoz fan tabi faydası olur 5_10 derece falan.
.
Senin iade edesin yok.ne desek boş
Sen kullan kullanabildigin kadar. Yani kartı vermemek için bahane arıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eksoz fan tabi faydası olur 5_10 derece falan.
.
Hocam neden iade edesim olmasın? Ben paramın boşa gitmesini mi istiyorum sanki. Sadece kasadan olabilir mi diye sordum. Ama bende düşünmüyorum kasadan olduğunu. Sadece kart neden bu kadar fazla ısınıyor sebebi ne onu merak ediyorum. Fanlar gayet hızlı ve otomatik hızlanıyor sıcaklık arttıkça. Ama kartın bu kadar ısınması normal değil. Yarın uzay montaj deneyeceğim belki işe yarar.

TahinPekmez

80+ Silver
Hocam neden iade edesim olmasın? Ben paramın boşa gitmesini mi istiyorum sanki. Sadece kasadan olabilir mi diye sordum. Ama bende düşünmüyorum kasadan olduğunu. Sadece kart neden bu kadar fazla ısınıyor sebebi ne onu merak ediyorum. Fanlar gayet hızlı ve otomatik hızlanıyor sıcaklık arttıkça. Ama kartın bu kadar ısınması normal değil. Yarın uzay montaj deneyeceğim belki işe yarar.
Uzay montaj ile kasanın yanına açsan aynı zaten. Kasanin mantığı hava sirkülasyonu. Yani kapıyı ört pencere açık ceyran yaptı deriz, bunun gibi. O hava işte kartın icnden geçer resmen. O kart ısınıyor, mavi çizgi falan. Hep şüphe. Bana kalırsa gönder. Başka kart al.

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
Uzay montaj ile kasanın yanına açsan aynı zaten. Kasanin mantığı hava sirkülasyonu. Yani kapıyı ört pencere açık ceyran yaptı deriz, bunun gibi. O hava işte kartın icnden geçer resmen. O kart ısınıyor, mavi çizgi falan. Hep şüphe. Bana kalırsa gönder. Başka kart al.
Hocam kasa küçük ve içinde hava sirkülasyonu olduğunu düşünmüyorum ben. Çünkü kasaya yakınlaşınca aşırı şekilde sıcak hava geliyor kasadan. O yüzden deneyebilirim uzay montaj. O da olmazsa kartı iade ederim zaten. Ama macunu fazla sürmüş olabilirim belki. O yüzden de ısınıyor olabilir.

Ekler

• 20B3F296-9353-445E-BE16-F0B9DC6BB973.jpeg
    20B3F296-9353-445E-BE16-F0B9DC6BB973.jpeg
    1.4 MB · Hit: 25

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Arkadaşlar çizgi işini çözdüm şuanda sorun yok. Çizgiler gitti. Kartı iyice temizledim macununu da yeniledim. 20 TLlik macun kullandım. Furmark testinde kart çok ısınıyor gibi duruyor. Ama performans olarak gayet iyi. Alayım mı kartı sizce? Yoksa iade mi edeyim?
şimdi bize kaç liraya alacağını söylemen lazım çok ucuza veriyosa ve seninde ''beni biraaz idare etsin ilerde değiştiririm çok geçmeden'' gibi bir düşüncen varsa alabilirsin ama o kartın çok ömrü yok haberin olsun.

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
şimdi bize kaç liraya alacağını söylemen lazım çok ucuza veriyosa ve seninde ''beni biraaz idare etsin ilerde değiştiririm çok geçmeden'' gibi bir düşüncen varsa alabilirsin ama o kartın çok ömrü yok haberin olsun.
Hocam düşüncem o yönde. Bu kartı en fazla 1 yıl kullanırım gibime geliyor. Sonra değiştiririm, ama kart elimde bozulur diye korkuyorum aslında. Kartsız kalmak istemiyorum ve kartı 450 tl ye aldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Hocam düşüncem o yönde. Bu kartı en fazla 1 yıl kullanırım gibime geliyor. Sonra değiştiririm, ama kart elimde bozulur diye korkuyorum aslında. Kartsız kalmak istemiyorum ve kartı 450 TL ye aldım.
450 liraya pek bir şey alınmıyor bu devirde. ancak sana tavsiyem önümüzdeki yılda çok daha pahalı olacak piyasa. ekran kartına önceliğini arttırmalısın.

zankee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Doğuş Deryal
450 liraya pek bir şey alınmıyor bu devirde. ancak sana tavsiyem önümüzdeki yılda çok daha pahalı olacak piyasa. ekran kartına önceliğini arttırmalısın.
Evet hocam haklısınız. her şey zamlanacak. Bir an önce almam gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,721
Üyeler
166,074
Son üye
serser7
Top Bottom