somoncum
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,997
Beyler benim armoury crate açılma sorunları ve b550-e anakart aydınlatmayı görmüyordu farklı bir forumdan aynı sorunu yaşayan birisine şöyle bir yanıt verilmiş regedit de bulunan asus klasörlerini sil demiş aynısını yaptım ve tekrar yükledim sorun düzeldi verdiği bilgi işime yaradı daha sonra ai suite 3, aida64 ve gelişmiş ses engelleyici gibi yan programlarını kurdum daha sonra tamam oldu çözdüm diyerek rahatladım arkadaşım cs:go geliyor musun dedi tam girdim lobiye katıldım aniden bilgisayar restart attı ne olduğunu anlayamadım asus rog poss logosunda yeşil yeşil çizikler ve başlangıç onarım başladı. Dijital hata kodunda 9E hatasını gördüm ram hatası diyordu bende denemek için hata alacak mıyım format esnasında diye format başlattım format bittikten sonra hala yeşil yeşil çizgiler vardı. Ramleri söktüm yönlerini değiştirip taktım işe yaramadı, ekran kartını söktüm tekrar yerine taktım, eski bios yükleyip denedim ve anakart üzerinde bulunan bios sıfırlama için bulunan cmos switch ile sıfırladım yine işe yaramadı. Sizce ne olabilir ekran kartı olabilir mi?